📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Teraz nie będzie jadła przez miesiąc.
turor napisał/a:
Gdzie taką mewę można kupić?
Wkurwia mnie york sąsiada
Nie wiem, ale poszukiwania zawężyłbym do miejsca wstępowania czarnych wiewiórek.
Ajot napisał/a:
Mewa srebrzysta. Silne ptaszysko. Większe ofiary porywa i rozszarpuje w odosobnieniu, w jej menu znajdują się między innymi małe pieski. Często porywają je beztroskim ludziom na naszych plażach.
Zgada się, potrafi nawet porwać bobasa z wózka, taka akcja miała miejsce przy porcie we Władku…
Mewy to skurwiele sadistic.pl/mewa-skurwiel-vt511560.htm
Miałem nadzieję, że się udusi kurew. Jak ja nie znoszę tego fruwającego chujostwa. Gorsze to od gołębi.
Ajot napisał/a:
Mewa srebrzysta. Silne ptaszysko. Większe ofiary porywa i rozszarpuje w odosobnieniu, w jej menu znajdują się między innymi małe pieski. Często porywają je beztroskim ludziom na naszych plażach.
I tu mewy zdobyły mój szacunek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów