Mewa opierdala gołąbka. Sorry za krótki film, ale śpieszyłem się...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
@up. Twoją narodowość zapewne reprezentują sępy
Mewy to chore skurwysyny, mieszkam w miejscowości oddalonej z 30 km od morza i od jakiegoś czasu mamy istną plage tych gnojkow. Siedzą i żerują na śmietnikach, widzialem parę razy jak zarla taka wrony czy gołębie. A drą sie niemożliwie, czesto już od 5 rano. Są takie same szczury jak gołębie a nawet gorsze bo bardziej agresywne i wrzaskliwe
Za krótki film można wybaczyć, ale za nagrywanie jak małpa w pionie to już nie, do chuja nauczcie się kręcić filmiki w poziomie
DeFi37 napisał/a:
@lolekPCT jaki masz telefon?
Iphone X
krystek007 napisał/a:
Mewy to chore skurwysyny, mieszkam w miejscowości oddalonej z 30 km od morza i od jakiegoś czasu mamy istną plage tych gnojkow. Siedzą i żerują na śmietnikach, widzialem parę razy jak zarla taka wrony czy gołębie. A drą sie niemożliwie, czesto już od 5 rano. Są takie same szczury jak gołębie a nawet gorsze bo bardziej agresywne i wrzaskliwe
Prawda...
PanzerKraken napisał/a:
Za krótki film można wybaczyć, ale za nagrywanie jak małpa w pionie to już nie, do chuja nauczcie się kręcić filmiki w poziomie
Spierdalaj jak się nie podoba
Ps. Dzięki za piwka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów