18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
banerr 2021-05-12, 16:48 2
Koleżanki mewy o pierdolą ją do czysta.
Zgłoś
Asuritta 2021-05-12, 17:37 78
fajny filmik ALE znowu kurwa piski pojebanej cipy .... wydarł bym się na nią lub wjebał do wody...

wkurwiaja mnie cipy jebane, dziś na zakupach chciałem bułki zakupić w sklepie a tam kurwa stara wymacała 7 bułek bez rękawiczki i je zostawiła zwyzywałem szmatę od świn które spierdoliły z chlewu... bułki WSZYSTKIE usunięto z lady do kosza przymnie zwracajcie uwagę chcecie wymacane dać dzieciom? bo jakaś cipa chuj wie czy się nie macała po cipie odbycie i wózku a potem długimi pazurami maca żywność... Kurwa ale mam ciśnienie wyjebał bym jej ale nie w tym kraju
Zgłoś
PePetto 2021-05-12, 18:04 1
Należało się suce
Zgłoś
pyskatyyy 2021-05-12, 18:09 10
Asuritta napisał/a:

fajny filmik ALE znowu kurwa piski pojebanej cipy .... wydarł bym się na nią lub wjebał do wody...
wkurwiaja mnie cipy jebane, dziś na zakupach chciałem bułki zakupić w sklepie a tam kurwa stara wymacała 7 bułek bez rękawiczki i je zostawiła zwyzywałem szmatę od świn które spierdoliły z chlewu... bułki WSZYSTKIE usunięto z lady do kosza przymnie zwracajcie uwagę chcecie wymacane dać dzieciom? bo jakaś cipa chuj wie czy się nie macała po cipie odbycie i wózku a potem długimi pazurami maca żywność... Kurwa ale mam ciśnienie wyjebał bym jej ale nie w tym kraju

Wstawa, zesrałeś sie. Jedyne co możesz zrobić to kilka komentarzy w necie, przychlaście. Prawdopodobnie nawet od tej bułki byś dostał wpierdol.
Zgłoś
John-Flopp 2021-05-12, 18:18 23
Kurwa i drze ryja głupia cipa, powinni ją tam wjebać to był by i materiał i spokój i piwko dla autora.
Zgłoś
EksporterZła 2021-05-12, 19:14 3
kurna, jak wiadomo baby powstały z naszego żebra. na jakim kurwa etapie dorobiły się tego małpiego jazgotu!?
Zgłoś
Adrian649 2021-05-12, 20:14 4
Zgłoś
kamilos1323 2021-05-12, 21:31 4
Suka drze ryja jakby jej bombelka obrzezali
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-05-12, 22:56 3
Asuritta napisał/a:

na tym kurwa caly myk polega :

stara kurwa, sie nie umyje bo ja przewieje... podlubie w nosie, wygrzebie gruzy z dupska, wygrzebie koze z nosa i pojdzie po buleczki. Wymaca, wytze smarki w chlebek ale ONA JEST ok, bo "dba o innych" "nie jest samolubna" itd itp nawet jesli bedzie kaszlec jak jebany gruzlik - ma maseczke, tzn jest zajebista osoba.

Kompletnie zdrowy (na ciele i umysle) osobnik przyjdzie do sklepu bez maski i nagle jebu du! AAA wszyscy zginiemy, wpierdalaj, zginiemy! Dzwoncie na milicje... Rozumiem stare baby popierdolene przez TVPis ale, ze tylu zjebow na sadolu kibicujacych maseczkom to az sie w glowie nie miesci. Kurwa rok czasu a debile jeszcze wierza w maseczki, lockdowny i covidy bezobjawowe...
Zgłoś
ZiooMall 2021-05-12, 23:05 1
Asuritta napisał/a:

Dlatego nie kupuje się takiego pieczywa luzem, tym bardziej jakichś chujowych bułek.
Zgłoś
ssX666 2021-05-12, 23:33 2

Nie wiem czy to prawda ale łap piwo za barwny komentarz :]
Zgłoś
Dżizas_kurde 2021-05-13, 0:50 2
Cytat:

O co ty żeś się przyjebał do biednej kobieciny ?
Przecież bułki sie później obiera ze skórki ... więc co to za różnica czy ktoś to dotykał czy nie ?

==============================================
Zgłoś
A................r 2021-05-13, 8:43
Asuritta napisał/a:

Kurwa ale mam ciśnienie wyjebał bym jej ale nie w tym kraju

Mogłeś na zgodę po prostu ja wyruchać, może by się zgodziła i byłoby dobrowolnie ? po co bić od razu
Zgłoś
Rozjebie 2021-05-13, 13:22 1
JaTylkonaChwile napisał/a:

na tym kurwa caly myk polega :
stara kurwa, sie nie umyje bo ja przewieje... podlubie w nosie, wygrzebie gruzy z dupska, wygrzebie koze z nosa i pojdzie po buleczki. Wymaca, wytze smarki w chlebek ale ONA JEST ok, bo "dba o innych" "nie jest samolubna" itd itp nawet jesli bedzie kaszlec jak jebany gruzlik - ma maseczke, tzn jest zajebista osoba.
Kompletnie zdrowy (na ciele i umysle) osobnik przyjdzie do sklepu bez maski i nagle jebu du! AAA wszyscy zginiemy, wpierdalaj, zginiemy! Dzwoncie na milicje... Rozumiem stare baby popierdolene przez TVPis ale, ze tylu zjebow na sadolu kibicujacych maseczkom to az sie w glowie nie miesci. Kurwa rok czasu a debile jeszcze wierza w maseczki, lockdowny i covidy bezobjawowe...

Kurwa, wiedziałem ze znów znajdzie sie jakaś pizda pierdoląca o maseczkach i covidzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów