Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jarosławkaczyński napisał/a:
Fajny sposób na porysowanie sobie fury
Może służbowa

Myślałem, że szyba p🤬lnię, a szkoda. Uwielbiam karmę w takich przypadkach
Kto tu jest fucking idiot mewy czy dureń który sobie ich pazurami porysował auto

Na miejscu tych mew osrałbym mu samochód, a potem go śledził i osrałbym mu dom... i jego, a potem jego rodzinę bym też osrał... ale nie jestem mewą
piter52 napisał/a:
Jak żymianie po mienie bezspadkowe...
Napisałeś to celowo, co nie? Bon powinno być „szymianie”
piter52 napisał/a:
Jak żymianie po mienie bezspadkowe...
Dobre

A żeby mu się żona do łóżka zesrała jak się do niego przytuli.
Ale k🤬a śmieszne. J🤬y idiota i tyle. Szkoda, że mu szyby nie wyj🤬y!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie