Krótko i na temat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Krótko i na temat
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nigdy nie chodzilem do gimnazjum, ale ta moda na bieberopodobnych hipsterow jest slaba. kiedys kazdy jeden kompot, drech, czy skejt jakos wygladal. w kazdym razie nie jak pedal
Kurwa ale tu sie pedałów naruchało..
ta jakby taki jebany metalowiec sie na mnie rzucil to jeszcze by wpierdol dostał znam takich jak oni i w rurkach są pizdami i kaciałami, pseudo zjeby pijące i palące
Nie mam żadnych rurek, ale kogo to kurwa obchodzi jakie pory nosi inny koleś dopóki zasłaniają fiuta i dupę? Nie macie innych problemów?
bo facet który ma długą dzide , nie może w rurkach chodzić , to jest kurna NIEMOŻLIWE
Forgesse napisał/a:
Ojaa, to takie kurwa polskie jebane myslenie. Cos wam powiem panowie. Tylko pedal zwraca uwage na ubior innego faceta. Co Ci to obchodzi kto w czym chodzi? Masz bol dupy, ze tacy faceci maja wieksze powodzenie u jakichs 15 latek?
Zawsze jak widze, jak ktos spinaa dupe "gej , pedal, cwel, to nie mezczyzna" to srogo sie smieje, wiedzac , ze takie komentarze napierdalaja same brudnoryjne smiecie, bez polotu i raczej bez partnerki u boku.
W twojej wypowiedzi widzę cały światopogląd pedałów w rurkach zamknięty w kilku zdaniach. Żyją w oderwaniu od rzeczywistości wypierając to jak wszyscy ich postrzegają a w zamian mają się za wyższą formę ewolucji. Bo normalny chłop co ma większe zmartwienia niż tusz do rzęs to dla nich prymityw. Ty właśnie tak się wywyższasz ze swoją modnością. A na ubiór innego faceta zazwyczaj zwraca się uwagę. To tylko wam ocenianie wyglądu innego faceta jest równoznaczne z tym czy chcecie mu pociągnąć. Normalny facet po ubiorze i wyglądzie dowie się o kimś wielu rzeczy. Od tych najbardziej pierwotnych jak zmierzenie siły przeciwnika do oceny czy ktoś ma klasę lub jest z niego swój chłop.
true
ja nie wierze , że ten naród w 3/4 opiera się na takich pedziach w rurkach, żeby ten kraj się rozwijał trzeba facetów a nie chłopców w rurkach
ja nie wierze , że ten naród w 3/4 opiera się na takich pedziach w rurkach, żeby ten kraj się rozwijał trzeba facetów a nie chłopców w rurkach
Moda to gówniany sposób by spedaleni kreatorzy mody mogli wcisnąć debili w pedalskie porcięta, które dzięki temu będą się sprzedawać choć nawet pedały nie chcą tak ciotowato wyglądać.
No i toczy się, kurwa, wojna - rurki czy worki? A czemu, do cholery, nie normalne proste spodnie? W rurkach wyglądasz jak pedał, w workach wyglądasz jakbyś się zesrał. Idźcie do chuja pana.
@Plecionkarz
Co Typierdolisz cebulaku? Jestes jakis niedowartosciowany? Mnie naprzyklad chuj obchodzi kto w czym chodzi, chce to niech se kurwa chodzi wysmarowany gownem. Wyjebane. Mam swoje zmartwienia i zyjeesoba, nie nikim innym.
Wyzwales mnie juz od pedalow, chociaz mnie nawet nie znasz psie, ogarnij sie.
Co Typierdolisz cebulaku? Jestes jakis niedowartosciowany? Mnie naprzyklad chuj obchodzi kto w czym chodzi, chce to niech se kurwa chodzi wysmarowany gownem. Wyjebane. Mam swoje zmartwienia i zyjeesoba, nie nikim innym.
Wyzwales mnie juz od pedalow, chociaz mnie nawet nie znasz psie, ogarnij sie.
Forgesse napisał/a:
@Plecionkarz
lewak, żyjesz sobą a nick masz z forbressa tylko jakoś przetłumaczone po wsiejsku
Ja pierdole nie wierze, co to się porobiło aby na sadolu były gimbusy-pedały w rurkach?! 1 Września nadejdź szybko!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów