Krótko i na temat
Krótko i na temat
Idiota, a co to to forbress? Bo nawet kurwa google mi tego nie znajduje, a tym nickiem posluguje sie od dawna :*
Chyba, że jest jakimś sportowcem i musi. Ale tak to masz rację.
Normalny facet nosi proste spodnie, nie szerokie, jak dupa słonia, ani wąskie, jak kabel.
to ze chodzi w rurkach to od razu jest pedałem gratuluje myslenia..
Jesteście pojebani, dziękuje dobranoc..
@Qui Pro Quo - Prawdziwy metal ubierze bojówki.
Wiesz, jeszcze nigdy nie widziałem blackmetalowego ziomka w bojówkach (znaczy widziałem ale chodzą głównie w "rurkach") Czarne rurki, czarne glany, czarny płaszcz i jebać ortalion
Nosisz rurki.
Koniec tematu.
Sam śmigam w rurkach i wyzwiska od pedałów słyszę codziennie, ale mam na to ostro wykurwione. Natomiast jak słyszę coś o hipsterach to zaczynam się tym ludziom śmiać na ryj.
@Plecionkarz
Co Typierdolisz cebulaku? Jestes jakis niedowartosciowany? Mnie naprzyklad chuj obchodzi kto w czym chodzi, chce to niech se kurwa chodzi wysmarowany gownem. Wyjebane. Mam swoje zmartwienia i zyjeesoba, nie nikim innym.
Wyzwales mnie juz od pedalow, chociaz mnie nawet nie znasz psie, ogarnij sie.
Twoje zdania są tak zbudowane jak polskie autostrady. Po prostu rozjebać o kant dupy. Z twoich wypowiedzi można wywnioskować że jesteś zwykłym fajfusem walącym konia w rurkach przed komputerem, nie chce ingerować czy chodzisz z mamusią kupować kosmetyki do jednego sklepu. Widocznie przez te rurki jaja już konkretnie ci zmiażdżyło... Może ci się w dupę schowały.
Ojaa, to takie kurwa polskie jebane myslenie. Cos wam powiem panowie. Tylko pedal zwraca uwage na ubior innego faceta. Co Ci to obchodzi kto w czym chodzi? Masz bol dupy, ze tacy faceci maja wieksze powodzenie u jakichs 15 latek?
Zawsze jak widze, jak ktos spinaa dupe "gej , pedal, cwel, to nie mezczyzna" to srogo sie smieje, wiedzac , ze takie komentarze napierdalaja same brudnoryjne smiecie, bez polotu i raczej bez partnerki u boku.
Idź ruchać kolegę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów