18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Forgesse 2013-08-09, 23:23
@MojeAvi
Idiota, a co to to forbress? Bo nawet kurwa google mi tego nie znajduje, a tym nickiem posluguje sie od dawna :*
Zgłoś
C................t 2013-08-09, 23:30 2
Raz zachodze do sklepu patrze wisza jakies spodnie w pasie dobre 90cm. Zabieram sie do zakladania, a tu chuja wchodza tylko do kolana xD Tylko cioty na liscia w tym chodza
Zgłoś
MrCollie 2013-08-09, 23:33 2
Rurki są dobre..... ale jak ma się nogi jak patyki....
Zgłoś
ciastek88 2013-08-09, 23:45 3
@Up
Prawdziwy facet nie goli nóg
Zgłoś
MrCollie 2013-08-09, 23:52
@Up
Chyba, że jest jakimś sportowcem i musi. Ale tak to masz rację.
Zgłoś
N................o 2013-08-10, 0:15
No właśnie - prawdziwy facet rurek nie nosi. Gówniarze noszą, moda jak to moda. Przejdzie, wejdzie inna. Kiedyś były piramidki, dzwony.

Normalny facet nosi proste spodnie, nie szerokie, jak dupa słonia, ani wąskie, jak kabel.
Zgłoś
pawel8513 2013-08-10, 0:24 2
Prawdziwy facet nie patrzy na ubiór innego faceta..
to ze chodzi w rurkach to od razu jest pedałem gratuluje myslenia..
Jesteście pojebani, dziękuje dobranoc..
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2013-08-10, 0:31
Zarentha napisał/a:

@Qui Pro Quo - Prawdziwy metal ubierze bojówki.

Wiesz, jeszcze nigdy nie widziałem blackmetalowego ziomka w bojówkach (znaczy widziałem ale chodzą głównie w "rurkach") Czarne rurki, czarne glany, czarny płaszcz i jebać ortalion

Come to papa
Zgłoś
B................u 2013-08-10, 0:37 5
pawel8513 napisał/a:

Prawdziwy facet nie patrzy na ubiór innego faceta..
to ze chodzi w rurkach to od razu jest pedałem gratuluje myslenia..
Jesteście pojebani, dziękuje dobranoc..

Nosisz rurki.
Koniec tematu.
Zgłoś
toiman 2013-08-10, 1:26 1
Każdy nosi to w czym mu wygodnie.
Ale Ci w rurkach to pedały
Zgłoś
Rexxaris 2013-08-10, 1:58
@Quo Pro Quo ja jestem heavymetalowcem(czy blackmetalowcem - ogólnie metalem) i nosze bojówki od ponad 4 lat, więc...
Zgłoś
Wujek Jar 2013-08-10, 3:53
Hahahahah, ktoś tu chyba nie wie co to znaczy słowo hipster.
Sam śmigam w rurkach i wyzwiska od pedałów słyszę codziennie, ale mam na to ostro wykurwione. Natomiast jak słyszę coś o hipsterach to zaczynam się tym ludziom śmiać na ryj.
Zgłoś
Piero 2013-08-10, 6:31 3
Forgesse napisał/a:

@Plecionkarz
Co Typierdolisz cebulaku? Jestes jakis niedowartosciowany? Mnie naprzyklad chuj obchodzi kto w czym chodzi, chce to niech se kurwa chodzi wysmarowany gownem. Wyjebane. Mam swoje zmartwienia i zyjeesoba, nie nikim innym.
Wyzwales mnie juz od pedalow, chociaz mnie nawet nie znasz psie, ogarnij sie.

Twoje zdania są tak zbudowane jak polskie autostrady. Po prostu rozjebać o kant dupy. Z twoich wypowiedzi można wywnioskować że jesteś zwykłym fajfusem walącym konia w rurkach przed komputerem, nie chce ingerować czy chodzisz z mamusią kupować kosmetyki do jednego sklepu. Widocznie przez te rurki jaja już konkretnie ci zmiażdżyło... Może ci się w dupę schowały.
Zgłoś
Kielo88 2013-08-10, 8:00
Metale chodzą w rurkach... Nawet nie wiem jak to skomentować...

Zgłoś
skysky 2013-08-10, 8:15 2
Forgesse napisał/a:

Ojaa, to takie kurwa polskie jebane myslenie. Cos wam powiem panowie. Tylko pedal zwraca uwage na ubior innego faceta. Co Ci to obchodzi kto w czym chodzi? Masz bol dupy, ze tacy faceci maja wieksze powodzenie u jakichs 15 latek?
Zawsze jak widze, jak ktos spinaa dupe "gej , pedal, cwel, to nie mezczyzna" to srogo sie smieje, wiedzac , ze takie komentarze napierdalaja same brudnoryjne smiecie, bez polotu i raczej bez partnerki u boku.

Idź ruchać kolegę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów