📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeciez tu chodzi tylko i wyłącznie o jej hipokryzje.
Edit:
@up
Podłączam się
No dobrze prawi sucz lesbijski sa zajebiste!! a pedałow jebac eee znaczy sie nie bo ee o co tu w ogole chodzilo ?
Spalić wszystkich do chuja
Edit:
@up
Podłączam się
No dobrze prawi sucz lesbijski sa zajebiste!! a pedałow jebac eee znaczy sie nie bo ee o co tu w ogole chodzilo ?
Spalić wszystkich do chuja
Rosjanie mają pewną cechę, która też łączy się z najeżdżaniem innych państw, tj nie pierdolą się Która z naszych pseudo gwiazd by tak powiedziała? Nikt bo nie dość, że nikt by nie miał odwagi to jeszcze pro pedalskie lobby w mediach itd. by ich zniszczyło U nas nie wolno mówić, źle na gejów u nich na Władka, dlaczego więc twierdzimy że mamy wolność słowa?
@up ja pierdole wy naprawde uważacie, że lesbijski sa spoko a pedały nie?
Tu trzeba się zdecydować albo homoseksualizm sie akceptuje albo nie.
Tu trzeba się zdecydować albo homoseksualizm sie akceptuje albo nie.
Miles87, sadistic to portal raczej nie dla ciebie, życze ci zebyś złapał HIVa od jakiegoś przewierconego 15-krotnie pedała, nie pozdrawiam, chuj ci w dupe .. aj zapomniałem, w ucho, bo najwyraźniej w dupe to ci przyjemność.
@napalmaster
kolejny rocznik 90 up i kalectwo intelektualne? Kurwa czy to jest opóźnienie po czarnobylu czy może w patologicznych dzielnicach wałbrzycha podłączono internet? Dostałbyś pstryczka w nos i byś się złamał dziecko. Zaraza XXI wieku ale całkiem zabawna.
kolejny rocznik 90 up i kalectwo intelektualne? Kurwa czy to jest opóźnienie po czarnobylu czy może w patologicznych dzielnicach wałbrzycha podłączono internet? Dostałbyś pstryczka w nos i byś się złamał dziecko. Zaraza XXI wieku ale całkiem zabawna.
Miles87 napisał/a:
@McMenel
Jesteś na sadolu tutaj się nie dyskutuje bo inteligencja jest źle widziana. Można się tylko z gimnazjalistów pośmiać.
Właśnie do tego zmierzam. Wyobraź sobie debilne odpowiedzi na mojego posta. Gwarantuje co najmniej 2x bardziej debilne wypowiedzi niż teraz...
No i już są idiotyczne komentarze. Nic tylko śmiać się z ich głupoty.
jebac argumenty, jak ktoś tak czuje w srodku
ja tak czuję i wszyscy tak czują i chuj, próba argumentacji prowadzi do anarchii, genderowania i parady gejów, nie i chuj
ja tak czuję i wszyscy tak czują i chuj, próba argumentacji prowadzi do anarchii, genderowania i parady gejów, nie i chuj
Co za tępa kurwa. Sama się pierdoliła z koleżanką z zespołu. Jest pedałem tylko damskim. I nie pierdolcie tutaj jak co poniektórzy że lesbijska miłość jest ok. Bo to jest hipokryzja lvl kosmos.
Bycie lesbijką jest mniej inwazyjne
No hipokryzja bije trochę po oczach , jednak widocznie babka wewnętrznie czuje co jest normalne .
"Hipokryzja to hołd składany cnocie przez występek"
"Hipokryzja to hołd składany cnocie przez występek"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów