Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może jesteś pedałem ? ^^
PIWKO !
a co kurwa w rosji miała powiedzeć? kurwa że się rżnęła z koleżanką? Archipelag gułag by poznała od 2 strony. Mentalność rosji to kurwa XVII w. U nas na szczęście to się powoli zmienia ale jak każdy wie wszędzie jest odłam niedoboru myślenia typu korwin i jego zwolennicy.
Widzę, że już nie możesz się doczekać następnej parady dziwolągów i zapięcia w dupę przez kilkunastu innych, brudnych pedałów. Obyś złapał HIVa.
a co kurwa w rosji miała powiedzeć? kurwa że się rżnęła z koleżanką? Archipelag gułag by poznała od 2 strony. Mentalność rosji to kurwa XVII w. U nas na szczęście to się powoli zmienia ale jak każdy wie wszędzie jest odłam niedoboru myślenia typu korwin i jego zwolennicy.
przeciez powiedziala, ze corce by pozwolila byc lesba, a sama sie ze swoim biseksualizmem nie kryje
paranoje masz pedale nitk cie nie przesladuje...
up Aj tam pie**olisz. . . ogolnie dobrze prawi - chłop ma być chłopem , nie p*zdą.
Może jesteś pedałem ? ^^
PIWKO !
A co ci kurwa jego mać do tego co robię we własnym łóżku ??
Zgadzam się, lesbijki mogą być, ale muszą być w miarę ładne. Brzydkim lesbom i pedałom mówię stanowcze NIE ! Tak dla ładnych lesbijek, nie dla zboczeń !
Mam nadzieję iż to jest ironia bądź jakaś forma trollingu bo właśnie bijesz na głowę ten filmik.
Widzę, że już nie możesz się doczekać następnej parady dziwolągów i zapięcia w dupę przez kilkunastu innych, brudnych pedałów. Obyś złapał HIVa.
Ocho argumenty na poziomie. Rynsztoka ale jednak...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów