szczegółowo oceniony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
fara1us napisał/a:
meczy owca na pastwisku
dla ścisłości: meczy to krowa a nie owca po słownik kurwa
@up
krowa muczy, owca beczy, faraj1us meczy i niech tak zostanie
widać, że życie spędzone przed komputerem na oczy żywego zwierza nikt nie widział
krowa - "muuu" - muczy
owca - "beee" - beczy
koza - "meee" - meczy
ja pierdole poziom ulicy sezamkowej
krowa - "muuu" - muczy
owca - "beee" - beczy
koza - "meee" - meczy
ja pierdole poziom ulicy sezamkowej
A wy się "moooczycie "
boże problemy jak u dzieci to macie filmik z odgłosami może czegoś się nauczycie
po co facet ma chodzic do kuchni ?!
krzeszus napisał/a:
boże problemy jak u dzieci to macie filmik z odgłosami może czegoś się nauczycie
Założyłaś tak chujowy temat, że tylko off top mógł tu pomóc
Super Ruchacz napisał/a:
Założyłaś tak chujowy temat, że tylko off top mógł tu pomóc
nikt nie mówił że musi być dobry czy też super może nawet i chujowy ale sam tu zaglądnąłeś
założyłaś chujowy temat, bo jesteś kobietą, pogódź się z tym, że my jako zajebiści noliferzy siedzimy tu i jebiemy kobiety na prawo i lewo bo żadna nas nie chce, pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów