22 listopada na autostradzie Medellín-Bogota doszło do wypadku drogowego z udziałem trzech motocykli i autobusu. Zdarzenie rozpoczęło się, gdy motocyklista stracił panowanie nad pojazdem i zderzył się z autobusem zaparkowanym na poboczu drogi. Początkowa katastrofa spowodowała, że dwa inne motocykle również straciły kontrolę i zderzyły się ze sobą. Według doniesień lokalnych mediów osoby biorące udział w zdarzeniu odniosły lekkie obrażenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
I motopizdeczki.
Cytat:
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
klasyczny hat-trick
Może i była mgła ale bez przesady bo raczej nie miała tu większego znaczenia.
Clistwood napisał/a:
Może i była mgła ale bez przesady bo raczej nie miała tu większego znaczenia.
Kamerka widzi znacznie więcej we mgle
darek1234 napisał/a:
No może i faktycznie miał kakask zaparkowany, bo wjechał w ten autobus jakby go nie widział
Jaten napisał/a:
No może i faktycznie miał kakask zaparkowany, bo wjechał w ten autobus jakby go nie widział
autobus mrugał światłami, a ta sierota i tak go przywaliła, nie wiem, może zamknął oczy
darek1234 napisał/a:
Jakby to tak działało to już dawno by były takie zestawy montowane w samochodach itd. i nie słyszelibyśmy o karambolach spowodowanych przez takie warunki na drodze
Clistwood napisał/a:
Jakby to tak działało to już dawno by były takie zestawy montowane w samochodach itd. i nie słyszelibyśmy o karambolach spowodowanych przez takie warunki na drodze
Nie bardzo rozumiem co piszesz. Mam kamerkę i ona widzi to czego ja nie widzę. Jest mgła, chuja widzę, kamerka widzi na 100 metrów. Jeździsz za kółkiem czy tak, po prostu, pierdoletto?
Nie stracił panowania tylko miał zamknięte oczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów