📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie przeciwmgłowe miał załączone!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
co on kurwa ma celownik na tej kamerze?
przecież jadąc wcześniej widział że nie ma takiej mgły, jak nie był idiotą to się zastanawiał co to za mgła/dym a jak było już bardzo gęsto to zjechał na drugi pas. później widać że nie ma takiej mgły więc wcześniej też jej nie było, teraz to wygląda imponująco ale w samochodzie raczej tak nie było
Jakiej kurwa mgły? Silnik poszedł się jebać. Wam gifem coś przerobić to już inną rzeczywistość widzicie.
Wygląda jak auto z Orlen Verwa Team
o co ci chodzi z tym opsiem? przeciez w nic nie jebnal?
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
mgla cyz nie mgla fakt ,ze przez takie sytuacja zdarzaja sie niepotrzebnie wypadki. zalecam zapierdalac szybciej
Nie można było filmiku dojebać, ładuje sie to gówno pół godziny?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów