📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest hard. Te cyferki zielone na dole są odwrócone.
i po co się tak wkurwia?
jak widać strasznie się gdzieś spieszy, ale czas żeby pokopać w ładę ma
jak widać strasznie się gdzieś spieszy, ale czas żeby pokopać w ładę ma
Najpierw szmaciarz zapierdala 100 jak nie więcej a potem ma pretensje.
@up
Nie znasz się. Sam jesteś jebany hałas.
Nie znasz się. Sam jesteś jebany hałas.
Jarosław Wałęsa tez był taki kozak..
A ja to się zastanawiam po kiego chuja oni se montują kamery z mikrofonami w tych swoich dwukółkach. Aby się człowiek wkurwia przy włączaniu filmika...
Matoły, zapierdalają ile fabryka dała, w głowie pustka, a później płacz lament i zgrzytanie zębami bo źli kierowcy samochodów nie uważają na debili jeżdżących ponad 200 km/h i te naklejki, Spójrz w lusterko dwa razy. Motocykliści są wszędzie. co z tego ze ja będę uważał skoro, on ma w dupie innych kierowców i ich bezpieczeństwo, oczywiście nie generalizuje i nie mowie o wszystkich.
Kurwa nie mam nic do ROZSĄDNYCH motocyklistów, ale takiego kurestwa nie trawię. I nie, nie zamierzam tutaj nikomu ubliżać bo debile są wszędzie, ale ten pokaz jego umiejętności obijania Lady mógł sobie darować. Wystarczyło nie jechać jak strzała.
fake, data jest do góry nogami.
Jak mnie wkurwiają motorzyści to głowa mała. Zapierdala stanowczo szybciej niż może - kierowca widzi kropkę w oddali i skręca a ten sie dziwi, że skręca "tuż" przed nim. WIdziałem identyczną sytuację na żywo - chuj wam w dupę przyszłe warzywa. Jebane święte krowiska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów