📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej się z nią ożeni.
Właśnie o to chodzi, że się pierdolą
Skoro Kaukaz to "ruskie", nie mam pytań.
Sielik napisał/a:
Ustawione jak wybory w ZSRS
Aha... No rzeczywiście!
(a napisać coś z sensem umiesz?)
Był i taki skrót. Się przypierdalacie bez sensu. Związek Socjalistycznych Republik Sowieckich.
No ale to sadol. Dzień bez przyjebania się do kogoś dniem straconym. Nawet jak się z siebie robi idiotę to i tak warto komuś pojechać. Bo przecież jakoś trzeba udowodnić, że jest się twardzielem ważniakiem. I tak, tam wciąż się porywa przyszłe żony. To nie są Rosjanie, nigdy nimi nie byli ani się nimi nie czuli. To tak jak mówić, że Chińczyk i Japończyk to to samo. Bo zbliżonego języka używają.
No ale to sadol. Dzień bez przyjebania się do kogoś dniem straconym. Nawet jak się z siebie robi idiotę to i tak warto komuś pojechać. Bo przecież jakoś trzeba udowodnić, że jest się twardzielem ważniakiem. I tak, tam wciąż się porywa przyszłe żony. To nie są Rosjanie, nigdy nimi nie byli ani się nimi nie czuli. To tak jak mówić, że Chińczyk i Japończyk to to samo. Bo zbliżonego języka używają.
Lepsze od oryginału.
Lepsze. Bo ta ma przynajmniej dopasowane spodnie i niczym nie ściśnięte cycki. Wiem, że ta cała Kiesza to niezła dupa. Ale w tym swoim teledysku jest dla mnie całkowicie aseksualna. Może taki był zamiar, nie znam się na kobietach. I kurwa im starszy jestem tym mniej je rozumiem.
Przyjebaliście się do tego zsrs, a to znaczy tyle, co związek socjalistycznych republik sowieckich.
A więc ostatnio był filmik, jak się wyrywa dupę z samochodu po ciapacku teraz po rusku
czekamy na Hamburgerland!
czekamy na Hamburgerland!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów