Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wolała zginąć niż żyć w tym Gównostanie hinduskim.
I c🤬j, żona zmarła. Trzeba porwać nową... trochę przej🤬e, ale tam pewnie więcej kóz niż myślących ludzi. Trudno mieć nie będzie w poszukiwaniach.
Goat simulator wersja indyjska.
Haha woła zginąć niż być z tym j🤬ym kozojebcą hehe
Hindus hindusem ale ludzie żonę mu rozjechali czy wy nie macie serca ? Żartuje jebac kozojebcow w lep motyką
cóż dzisiaj zamiast mleka jest mięsko
Co wy gadacie o jakiejś żonie - przecież widać, że baba próbuje "ratować" kozę, a nie facet. Poza tym koza prawie sp🤬oliła, ale główna bohaterka w ostatniej chwili złapała za sznurek, którym najwyraźniej było w jakiś sposób związane nieszczęsne zwierzę, niepozwalając mu uciec. Jak dla mnie zabójstwo z premedytacją - może coś podejrzewała i była zazdrosna o chłopa?
Bohaterka, sznurek uratowany💪
Trudne Sprawy wersja indyjska.
Zauważyliście ten rytmiczny przejazd pociągu? Ładnie stuka,
co nie? U nas już tego nie doświadczysz, bo Unia Europejska
zakazała przerw między szynami a Tusk wprowadził to prawo
Po tym jak widziałem kozy, które chciały sp🤬olić przez komin wchodząc do rozpalonego pieca byleby nie spędzić kolejnej nocy z tymi brudasami to jestem w stanie uwierzyć, że to było kozie samobójstwo