I jak tu nie poprzeć potomka?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Stare jak grobowiec faraona.
żałosne i słabe
żałosna i słabe tym bardziej że nauczycielka i rodzic mają podobny charakter pisma
Zajebiście mądrale. Na obrazku jak się dobrze przypatrzeć jest data i rzeczywiście jak na realia internetowe to kurewsko stare
boon3pol napisał/a:
starsze od węgla.
jeszcze na dyskietkę kumplowi przegrywałem ten obrazek
Po dacie z obrazka wnioskuję, że Ty i Twój kumpel musieliście byc ostatnimi uzytkownikami dyskietek w tej części świata
NicuniaMJ napisał/a:
Stare jak grobowiec faraona.
Masz i ode mnie piwo za koment bo teksty dobry, ale:
koło wentla mi lata czy stare nie znalazłem tu więc wrzuciłem.
stankry napisał/a:
Po dacie z obrazka wnioskuję, że Ty i Twój kumpel musieliście byc ostatnimi uzytkownikami dyskietek w tej części świata
za tekst masz piwo, ale chodziło o metaforę, 3 lata w internecie to całe wieki
(PS. nie wiem po co, ale za każdym razem jak zmieniam PC to i tak przekładam stację dyskietek, więc to tłumaczy metaforę)
Uwaga do dzienniczka jakiegoś popieprzonego gimbusa, który nie ma za grosz szacunku choćby do starszych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów