Turcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mazga50 napisał/a:
No bo on mu żony nie dymał...
Odruch Łazarza.
fajnie, że udajesz mądrego, ale jakbyś nie zauważył, też jestem użytkownikiem tego zacnego portalu i też widziałem ten post o odruchu łazarza
wszyscy tak chwalą Pana z warzywniaka, ale ten chujek konfident już wyjąl telefon żeby się rozpruć na komendzie.
zrezygnował, jak na końcu zabójcę dorwali chłopaki z ulicy. xD
ale doceniam stalowe jaja, wszystko z fajkiem w mordzie ogarniał, choć wokół kule świstały.
[ Dodano 2024-11-05, 00:36 ]
ja też widziałem! ja też!
zrezygnował, jak na końcu zabójcę dorwali chłopaki z ulicy. xD
ale doceniam stalowe jaja, wszystko z fajkiem w mordzie ogarniał, choć wokół kule świstały.
[ Dodano 2024-11-05, 00:36 ]
metyoo napisał/a:
fajnie, że udajesz mądrego, ale jakbyś nie zauważył, też jestem użytkownikiem tego zacnego portalu i też widziałem ten post o odruchu łazarza
ja też widziałem! ja też!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów