18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ibrahim Wczoraj 13:15 4
Głupki. Żadna baba nie jest tego warta.
Zgłoś
Atlasss Wczoraj 13:29
Jak z byłą, to nie romans :/
Zgłoś
metyoo Wczoraj 14:00 1
tommitmx napisał/a:

Co on tak podskakuje?

z radości
Zgłoś
relike Wczoraj 14:25 1
Chyba brakło naboi.
Zgłoś
spike2222 Wczoraj 14:34 1
Co poruchał to jego o-O
Zgłoś
argen64 Wczoraj 15:11
Starszy Pan w warzywniaku pokazuje co charakteryzuje mistrza. Spokój i długie ruchy
Zgłoś
Will70 Wczoraj 15:52 1
Dokładnie. Zabić kogoś przez byłą babę? Ja pierdole. Jakim trzeba być przegrywem. Jedynym wyjaśnieniem jest to, że gość dokonale wie jakim przegrywem jest, i że znalezienie kolejnej dupy graniczy z cudem.
Zgłoś
Adrian92 Wczoraj 16:11 1
nowynick napisał/a:

Co kogo obchodzi z kim się rucha była dziewczyna? Moje byłe to nawet nie wiem czy żyją i mam na to wyjebane...

Może po prostu ruchał mu żone jeszcze wtedy kiedy była jego żoną a teraz się dopiero dowiedział albo po prostu poczekał z karą
Zgłoś
dwakilo Wczoraj 16:32 3
mireczek86 napisał/a:

Zawsze będę omijał, żonate.

Za to mężatki ok.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
polakwrocek Wczoraj 16:36
nowynick napisał/a:

Co kogo obchodzi z kim się rucha była dziewczyna? Moje byłe to nawet nie wiem czy żyją i mam na to wyjebane...

Czyli to ten drugi Ciebie szuka.
Zgłoś
mireczek86 Wczoraj 17:03 1
dwakilo napisał/a:

Za to mężatki ok.

Oczywiście i tu mój błąd wytknąłeś i dobrze piwko leci.
Zgłoś
Jacson Wczoraj 18:41
Dobrze, że te strzałki ktoś wstawił, bo dla mnie to typ przy owocach był podejrzany...wyglądał jakby ruchał arbuza czy inne mango.
Zgłoś
dwakilo Wczoraj 18:46 1
mireczek86 napisał/a:

Oczywiście i tu mój błąd wytknąłeś i dobrze piwko leci.

Pozdro Mireczku!

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
mazga50 Wczoraj 19:48
psyhepl napisał/a:

Dziadek w sklepie widać że już sporo w życiu widział.

No bo on mu żony nie dymał...

[ Dodano 2024-11-04, 19:50 ]
metyoo napisał/a:

z radości

Odruch Łazarza.

Zgłoś
Sebas517 Wczoraj 20:46
Jaki miał plan na zabicie tego gościa??

Kurwa sprytny 😂😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów