Turcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Starszy Pan w warzywniaku pokazuje co charakteryzuje mistrza. Spokój i długie ruchy
Dokładnie. Zabić kogoś przez byłą babę? Ja pierdole. Jakim trzeba być przegrywem. Jedynym wyjaśnieniem jest to, że gość dokonale wie jakim przegrywem jest, i że znalezienie kolejnej dupy graniczy z cudem.
nowynick napisał/a:
Co kogo obchodzi z kim się rucha była dziewczyna? Moje byłe to nawet nie wiem czy żyją i mam na to wyjebane...
Może po prostu ruchał mu żone jeszcze wtedy kiedy była jego żoną a teraz się dopiero dowiedział albo po prostu poczekał z karą
mireczek86 napisał/a:
Zawsze będę omijał, żonate.
Za to mężatki ok.
Czyli to ten drugi Ciebie szuka.
Dobrze, że te strzałki ktoś wstawił, bo dla mnie to typ przy owocach był podejrzany...wyglądał jakby ruchał arbuza czy inne mango.
mireczek86 napisał/a:
Oczywiście i tu mój błąd wytknąłeś i dobrze piwko leci.
Pozdro Mireczku!
No bo on mu żony nie dymał...
[ Dodano 2024-11-04, 19:50 ]
metyoo napisał/a:
z radości
Odruch Łazarza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów