18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Avatar
sothis 2022-01-09, 21:28 3
Karmazon napisał/a:

Nie, masz normalny planik gazowy, nie musisz nic rozpalać ani kupować brykietu co 2 grille, bardzo szybko się robi a w smaku nikt nie odróżni co jest grillowane na węglu a co na gazie, wiem bo już robiłem eksperymenty z tym Matury pseudo samce alfa niech się pierdolą z węglem do usranej śmierci



Jak nie odróżniasz czegoś pieczonego nad węglem od pieczonego na gazie, to myślę że nie odróżniłbys też steka wołowego od parówek z biedronki.
Co czyni Cię idealnym konsumentem
Zgłoś
Avatar
sir_nick 2022-01-10, 11:54
sothis napisał/a:

Jak nie odróżniasz czegoś pieczonego nad węglem od pieczonego na gazie, to myślę że nie odróżniłbys też steka wołowego od parówek z biedronki.
Co czyni Cię idealnym konsumentem



Masz chyba mylne pojęcie na temat nowoczesnego grilla gazowego. Sam byłem sceptycznie nastawiony do gazowego grilla, ale po roku użytkowania stwierdzam, że to najlepsze rozwiązanie! Jak w grillu gazowym używasz wiórków wędzarniczych (np. z drewna wiśniowego, jabłoni, bukowego) to smakowo nie odróżnisz.
Jak pisali grill gazowy jest czystszy, można ustawić stałą temperaturę na kilka godzin, nie ma popiołu na produktach, nie ma przypalonych kawałków bo węgiel "zapalił się" od spływającego tłuszczu, możesz szybciej grillować bo nie czekasz aż węgiel pokryje się popiołem, itp.
Zgłoś