...a wyszedł wpierdol od dostawcy żarcia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A tam nieudana zaraz. Kask w zamian za pizdy pod oczami to średni deal, ale zawsze coś tam do przodu. Na jakąś tam działę będzie, a pizdy pod oczami może do pogrzebu się zagoją
janlew napisał/a:
A tam nieudana zaraz. Kask w zamian za pizdy pod oczami to średni deal, ale zawsze coś tam do przodu
Pizda nie złodziej, brawa dla dostawcy.
Widzisz? Jak zechcesz to nawet coś całkiem przeciętnego uda ci się wstawić Jesse.Pinkman
Zwolnili mnie z roboty A tak serio to mam komfort, że płacąc ten jebany ZUS pracuję ile chcę (jednoosobowa firma) więc jak mam więcej wolnego ostatnio to napierdalam tymi filmami
Na miejscu dostawcy walił bym z bani
Ja zawsze nosze pale teleskopowa policyjną. Nie raz życie uratowała . Napierdalac kogoś nią to przyjemność wielka jak ktoś większy ode mnie kwiczy jak rżnięta świnia z bólu
kask mu zajebal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów