📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nosz kurwa a dopiero co po poronnych tabletkach jestem!
Super, jeszcze jakieś 140 milionów i świat będzie lepszy
Szkoda dziecka, ale matka pizda... Jak kurwa nie móc zareagować i pociągnąć wózek do siebie.. mając dziecko to staje się praktycznie odruchem bezwarunkowym.. Tutaj miała trochę czasu na reakcje aby cokolwiek złagodzić dla dziecka to uderzenie..
czy ja dobrze widze czy on przycelował jeszcze w ten wózek?
BushwickBill napisał/a:
czy ja dobrze widze czy on przycelował jeszcze w ten wózek?
a ona go idealnie wystawiła, dobry kochanek
flejtuch napisał/a:
złagodzić dla dziecka to uderzenie..
O kolega widze Biełystok? Ukradli dla mnie rower?
Czy wam ktoś wytłumaczy, że nie mówi się zaspać, tylko zasnąć
i tysiąc innych błedów językowych...
PabloSkills napisał/a:
Nosz kurwa
Noż. Pisz po polsku. ;>
flejtuch napisał/a:
Jak kurwa nie móc zareagować
Kurwa nie móc zareagować, bo kurwa myśleć, że jej stopa być koniec obiekta. Taka kurwa zawsze stać na chodnik, a wózek trzymać na jezdnia. Bo kurwa tak.
(moja nie mówić twoja jensyk, więc twoja wybaczać moja)
BushwickBill napisał/a:
zy ja dobrze widze czy on przycelował jeszcze w ten wózek?
Nie. Tzn. widzisz obraz, ale stawiasz kłamliwą tezę.
REsadER napisał/a:
nagrane przez kiero BMW
Nie. Kiero BMW to Oliver Zipse. I jego tam nie było.
Nagrane prze kogoś, kto prowadzil bmw - samochód.
Mariusz87 napisał/a:
Tam nawet nie ma przejścia.
Ale ona jest kobietą, to raz, ma bobmelka (!), to dwa, raz i dwa to trzy, proszę Waszej Ekscelencji, a Boh trojcu liubit'.
A poza tym się spieszyła no i elo...
.
Nie wiem, dlaczego tego nie widzicie ale matka ewidentnie chciała się pozbyć tego dziecka. Czekała na taki układ na drodze.
Jakby to nie wyszło, to ślepe pole w ciężarówce aż prosiło o podrzucenie wózeczka. Zmysłowa sowa z tej mateczki.
Nomen omen "martwe pole".
Nomen omen "martwe pole".
Młody pewnie jechał bez pasów i wyjechał jak wariat. Kierowca też się nie popisał w tej sytuacji
SkoPio1 napisał/a:
Nie. Kiero BMW to Oliver Zipse. I jego tam nie było.
Nagrane prze kogoś, kto prowadzil bmw - samochód.
dzięki, myślałem, że przez kamerkę, ale byłem w błędzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów