bo w końcu czego ja kurwa wymagałem od truchła?
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupie jak skurwysyn. Ale prawdziwe.. dzisiaj prowadzenie domu w oczach laski jest jak bieg z przeszkodami. Rzadko która jest w stanie.
Aniu, a Ty potrafisz?
Cytując karaczana:
"Tyle się mówi o ekologii, a nie utylizuje się największych szkodników jakimi są kobiety - nie wiedzą, co to umiar, prezentują postawę konsumpcjonistyczną, słuchają chujowych boysbandów, żyją wg pojebanych trendów, mają całe szafy ciuchów i chcą więcej, a całe ich życie kręci się wokół babskich wieczorów, PejsBuka i SMSów do koleżanek, których w miesiąc potrafią wysłać ponad 1000 (już 100 to byłoby za dużo)."
W sumie typ trochę racji miał...
Miałem kiedyś dziewczynę, ogólnie fajna dupeczka, seksowna i naprawdę świetna w łóżku. Minus był taki, że nie sprzątała i nie gotowała... wkurwiało mnie to, więc z nią zerwałem... potem mi było strasznie głupio, gdyż potraktowałem ją nie fair...
To przypomina dowcip
"Śniła mi się księżniczka na białym koniu. Jak się obudziłem, księżniki nie było, ale koń stał dalej."
I już wiedziałem jak to się skończy
Bo tylko frajer szuka sobie dziewczyny w Polsce - żonę trzeba szukać w krajach pokroju Ukraina - tam macie piękne dziewczyny, sprzątające, gotujące, o siebie dbające i nie mające najebane w głowie jakimiś kwejkami typu "chłopaku graj na gitarze" czy "chłopaku zrób tatuaż".
Cytując karaczana:
W sumie typ trochę racji miał...
Zapomniałeś dodać że kobiety z krajów pokroju Ukraina wychodzą za Polaków żeby wyrwać się z bidy (podobnie jak Polki za gości z Europy zachodniej) więc tutaj decydują bardziej twoje zarobki
90 % Polaków to frajerzy bo mają dziewczyny Polki To że źle trafiałeś (bądź nigdy) to nie znaczy, że nasze dziewczyny są jebnięte, ja tam nie narzekam (jak pewnie wielu zadowolonych facetów) więc na Ukrainę
Po prostu wyjdzie najpierw z tych gimnazjów i szkół średnich, a bynajmniej liceów, a nie już za gnoja marzą się wam dziury. Potem pierdolicie takie głupoty, że Polki złe skoro w klasach macie takie pojebane małe lampucery z bimberem jako dzwonek czy innym gównem, a sprząta po nich tylko matka i prawdopodobnie jeszcze ojciec, nie mówiąc już o gotowaniu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów