Hmm, ten motocykl przede mną z jakiegoś powodu zwolnił, lepiej szybko go wyprzedzić...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Hmm, ten motocykl przede mną z jakiegoś powodu zwolnił, lepiej szybko go wyprzedzić...
To jest klasyczny dowód na to, że ci co jeżdżą ścigaczami są popierdoleni.
nic nie widziałem nic nie słyszałem
Znajdzie sobie nowego kolegę.
Cymbał się co najwyżej na nawóz nadaje, a nie na publiczną drogę
Ale to było dobre.
Taki z niego maxi_gaz ale tylko jeden raz
Czy tu jest jakaś ogólna nienawiść do motopizdek?
Własna, wrodzona, wyuczona, doświadczona, nie kminie tego.
Debil musi się starać żeby przestac być debilem, ale debilowi to zajmie dużo czasu i ogrom starań.
Jak debil uzyska pierwszą szybką maszynę to jest spora szansa, że się rozjebie, nie zależnie czy to motor, auto, samolotot czy traktor. Przypadłość z motopizdami jest taka, że dwukołowy rumak to ich pierwsza szybka zabawka. Próbują poczuć wiatr na piździe to zapierdalają tam gdzie nie ma warunków do zapierdalania i taki mamy finał.
Ten pierwszy widocznie coś już zaczął kumać, drugi był dopiero w drodze, jak widać chyba ostatniej.
Debil musi się starać żeby przestac być debilem, ale debilowi to zajmie dużo czasu i ogrom starań.
Jak debil uzyska pierwszą szybką maszynę to jest spora szansa, że się rozjebie, nie zależnie czy to motor, auto, samolotot czy traktor. Przypadłość z motopizdami jest taka, że dwukołowy rumak to ich pierwsza szybka zabawka. Próbują poczuć wiatr na piździe to zapierdalają tam gdzie nie ma warunków do zapierdalania i taki mamy finał.
Ten pierwszy widocznie coś już zaczął kumać, drugi był dopiero w drodze, jak widać chyba ostatniej.
yippe_ki_yay napisał/a:
Ale żeby kupować konto na Sadolu z Allegro? Ja pierdole...
@up
lubisz dostawać wirtualne piwka?
Widzisz różnicę w ilości postów? Zwykle mi się nie chce tu wysrywać swojego punktu widzenia, bo to ma mało sensu. Po prostu ostatnio zaobserwowałem już skrajnie negatywne podejście do motopizdek, a tu przykład idealny, gdy jeden jechał dobrze, a drugi spierdolił.
Nie wiem co cię boli, że sadola oglądałem jeszcze przed 2010 ale dopiero wtedy naszło mnie żeby coś napisać?
Popatrz na swoją datę dołączenia i się chwilę zastanów.
lubisz dostawać wirtualne piwka?
Widzisz różnicę w ilości postów? Zwykle mi się nie chce tu wysrywać swojego punktu widzenia, bo to ma mało sensu. Po prostu ostatnio zaobserwowałem już skrajnie negatywne podejście do motopizdek, a tu przykład idealny, gdy jeden jechał dobrze, a drugi spierdolił.
Nie wiem co cię boli, że sadola oglądałem jeszcze przed 2010 ale dopiero wtedy naszło mnie żeby coś napisać?
Popatrz na swoją datę dołączenia i się chwilę zastanów.
Jebac_pedalarzy napisał/a:
Ale to było dobre.
Ty poeto...
Całkiem, całkiem.
yippe_ki_yay napisał/a:
.
Jako ekspert mówię tak; sama ilość materiałów z rozjebanymi motocyklistami świadczy że coś jest na rzeczy. To sie rzuca w oczy i samo przez sie kształtuje opinię.
Juzwa napisał/a:
To jest klasyczny dowód na to, że ci co jeżdżą ścigaczami są popierdoleni.
Masz rację. Trzeba być zdrowo jebniętym, żeby jeździć kutrem torpedowym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów