📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skrzyżowanie bez znakow a gosc pasów chyba nie zauwazyl...
Opel.rar Są plusy. Będzie mu łatwiej znaleźć miejsce na parkingu XD
HiHtitmamnan napisał/a:
skrzyżowanie bez znakow a gosc pasów chyba nie zauwazyl...
Są znaki... i do tego gość ciężarówce ma znak pierwszeństwa.
To jest właśnie to ! Znak jak byk, droga z pierwszeństwem, idąca w lewym kierunku od strony ciężarówki. Koleś nadjeżdża z naprzeciwka, król drogi myśli, że jak jedzie prosto to ma pierwszeństwo. Nie raz tak pajace jeżdżą, nie raz miałem taką sytuację! nie z takim skutkiem ofc ! Pozdrawiam !
U nas kierowca ciężarówki gdyby widział, szybko zblizajacą się tak jak w tym przypadku osobówkę.
Odrazu by zahamował i puscił debila tyle, ze ostro traktujac go klaksonem i słowami "Co robisz baranie"
W Rosji jest inaczej, nie zatrzymuje się tylko mamrocze pod nosem...."Giń jeb*ny wrot"
Odrazu by zahamował i puscił debila tyle, ze ostro traktujac go klaksonem i słowami "Co robisz baranie"
W Rosji jest inaczej, nie zatrzymuje się tylko mamrocze pod nosem...."Giń jeb*ny wrot"
O! To jest dobry kierowca, specjalnie cofnął żeby było widać skutki debilstwa.
Rosja za niedługo będzie najlepszym gatunkowo krajem. Tyle słabego materiału genetycznego się tam likwiduje że szok.
Rosja za niedługo będzie najlepszym gatunkowo krajem. Tyle słabego materiału genetycznego się tam likwiduje że szok.
Cytat:
Są znaki... i do tego gość ciężarówce ma znak pierwszeństwa.
Moze kierunkowasku nie wlaczyl? Czesto takich idiotow spotykam, droga glowna , plus jedna dojazdowa (ale glowna skreca w prawo) to kierunku nie wrzuci bo po co? na glownej jest... japierdfole..
@up zanim się osobówka połapałajadąc tak szybko ,że tir skręca, to już było po ptokach.
.klakson.. potem dopiero oznaki hamowaia. w odwrotnej kolejności chyba by było lepiej a filmiku by nie było tutaj..
MaczoJuh napisał/a:
Moze kierunkowasku nie wlaczyl? Czesto takich idiotow spotykam, droga glowna , plus jedna dojazdowa (ale glowna skreca w prawo) to kierunku nie wrzuci bo po co? na glownej jest... japierdfole..
Nie ma obowiązku wlaczać poprostu jedzie za głowną. Nie wiem jak w rosji ale w Polsce takie jest prawo i kazdy to respektuje wiec nie masz sie do czego przyjebać. Jechanie "za główną" to tak jak bys jechal caly czas na wprost, w sensie ze nic nie musisz sygnalizować. Pojezdzij jeszcze troche to moze ogarniesz temat
Fakt, kierowca tira miał pierwszeństwo, ale widząc (a widział bo trąbił jeszcze zanim zaczął hamować), że nadjeżdżające z naprzeciwka auto nie ma szans na wyhamowanie (bo kierowca to debil i nawet manewru hamowania nie rozpoczął) powinien ustąpić. jeżeli ktoś w tym aucie zginął to, niestety, z winy kierowcy TIRa...
Znaki znakami, ale takich skrzyżowań się po prostu nie robi. Jeżeli droga z pierwszeństwem przebiega po łuku, to odgina się wlot podporządkowany, by krzyżował się w sposób jak najbardziej prostopadły do stycznej tego łuku, a nie takie coś. Skrzyżowanie rozległe, miejsca w chuj. Mogli zrobić porządnie, a nie takie na odwal się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów