Ale już nie będzie, bo nie żyje. Seal Beach, California
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Seal Beach, California
Nieuprzejmy ten policjant. Mógł spełnić ostatnie życzenie. Osadził go i wykonał wyrok. ale niehumanitarnie
Wjebali w niego cały magazynek to na chuj ta karetka. Niech lepiej od razu przyjedzie karawan i zakopie ścierwo po co ten lekarz Mają filmik przecież xd
kowboj napisał/a:
Wjebali w niego cały magazynek to na chuj ta karetka. Niech lepiej od razu przyjedzie karawan i zakopie ścierwo po co ten lekarz Mają filmik przecież xd
Karetka wezwana dla policjanta. Otarcia naskórka od naciskania cyngla, stres pourazowy, zdarte gardło itp
Mnie najbardziej bawi jak zrobią z kolesia sito, koleś kona i standardowy tekst do partner: You alright? xD
Z jakiego kalibru broni oni tam strzelają? 2 mm? Z gumy-kulki? Czy o co chodzi?
Will70 napisał/a:
Też o tym pomyślałem
Will70 napisał/a:
Po prostu to nie film w holyłuć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów