Prawnik Michael’a Jackson’a powiedział, że od tej pory piosenkarz nigdy już nie będzie dzielił łóżka z chłopcami. W kilka minut po tej wypowiedzi, paparazzi widzieli Michael’a w sklepie, jak kupował bardzo duży hamak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawnik Michael’a Jackson’a powiedział, że od tej pory piosenkarz nigdy już nie będzie dzielił łóżka z chłopcami. W kilka minut po tej wypowiedzi, świat obiegła smutna wiadomość o śmierci Jackson'a.
Prawnik Michael’a Jackson’a powiedział, że od tej pory piosenkarz nigdy już nie będzie dzielił łóżka z chłopcami. W kilka minut po tej wypowiedzi, paparazzi widzieli jak łóżko Jacksona jest przenoszone do domu prawnika
Prawnik Michael’a Jackson’a powiedział, że od tej pory piosenkarz nigdy już nie będzie dzielił łóżka z chłopcami. W kilka minut po tej wypowiedzi bongman dojebał suchara na sadolu.
Chłopiec był ciężko chory, jego ostatnim życzeniem było zobaczyć się z Jacksonem(wtf). Michał wziął go do wesołego miasteczka, dal żarcia, grali w jakieś duperele i na samym końcu zrobił mu loda. A ten, za tak dobra gościnę pozwał go do sądu. Lol.
Haha jak na Jacksona tak napiszą to jest spoko śmiesznie, ale jak na Gróbsona(smieć) to od razu gimbusy się burzą. A kawał jak zwykle najgorsza jakość.
dzejosB, nie kurwa. Następnym razem uważaj ;/
Prawnik Michael’a Jackson’a powiedział, że od tej pory piosenkarz nigdy już nie będzie dzielił łóżka z chłopcami, bo nie żyje.
Namiętne chwile były? A co do wrzucania na BongMana to wszystkich was cipka szczypie, że ma miliard tematów i tylde przed nickiem?
Podaj mi link do czegokolwiek, gdzie pisze że został skazany na jakąkolwiek karę. Dziękuję.
Svenlee napisał/a:
od MJ się odjeb.
Chillout, napinaczu. To sadistic. Jak wrzucają zdjęcia Magika z podpisem "no to lecę" (słucham rapu, więc powinienem się wielce oburzyć) albo Amy Winehouse czy Whitney Houston jak zaćpały się/zachlały na śmierć (fani popu czy co tam one wykonywały, powinni autorów zeżreć), to nikt się nie napina. Widzisz co tu jest napisane?
Jeśli czujesz się urażony, to możesz się wylogować i znaleźć inne forum.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów