📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Mógłby pomyśleć o kontynuacji kariery tego głosu.
Konkurencję ma z głowy od kilku lat.
Konkurencję ma z głowy od kilku lat.
MoneyCash napisał/a:
wkur***ć
Na chuj "gwiazdkujesz"
Skupił by się lepiej na jeździe zamiast pierdolić do swojej ręki, co nie zmienia faktu, że na kanapie przy browarze można by go posłuchać
o, widzę profesjonalny montaż kamery na zagłówku
A ja osobiście nakurwiałbym
myślałem, że zwłoki w bagażniku
— Albert Einstein
bo po 1 to TV szmelc gdzie wszystko sie sprzedaje a po 2 to pedałki z wysepki w kształcie pantofla nawet geografia określiła ich modny status ;d dlatego stylistyka nie powinna nikogo dziwić
bo po 1 to TV szmelc gdzie wszystko sie sprzedaje a po 2 to pedałki z wysepki w kształcie pantofla nawet geografia określiła ich modny status ;d dlatego stylistyka nie powinna nikogo dziwić
Koleś jest mistrzem świata 100% naśladowanie króla
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów