Znany chyba wszystkim 8-krotny mistrz olimpijski i 26-krotny mistrz świata zalicza piękny "dołek" z niesamowitej odległości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa, jebany ma farta
"Znany chyba wszystkim" - no tak, bo "chyba" wszyscy się golfem interesują.
@Up błagam, kurwa błagam powiedz, że to żart. Ja się jakoś nie interesuje pływaniem, a jego nazwisko znam, widać chyba jesteś idiotą
Farciarz Gilmore zrobiłby ten dołek 1 uderzeniem
Cytat:
Znany chyba wszystkim 8-krotny mistrz olimpijski i 26-krotny mistrz świata zalicza piękny "dołek" z niesamowitej odległości
mała pomyłka Ci się wkradła, pomyliłeś się tylko o 10 złotych medali olimpijskich. (jakby ktoś miał problemy z wyliczeniem to podpowiem, że był mistrzem olimpijskim 18 razy, nie -2)
Hacerking napisał/a:
@Up błagam, kurwa błagam powiedz, że to żart. Ja się jakoś nie interesuje pływaniem, a jego nazwisko znam, widać chyba jesteś idiotą
Hmm, czyli jak kogoś sławnego nie znam to znaczy, że jestem idiotą? Dziwny tok myślenia trochę.
@up: Tak, prawidłowy tok myślenia. Trochę wiedzy o świecie się od człowieka inteligentnego wymaga.
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
Kubica z F1 na rajdy,
Małysz ze skoków na rajdy,
Phelps z pływania na golfa,
I co kurwa jeszcze ?
I co kurwa jeszcze ?
SQT napisał/a:
Kubica z F1 na rajdy,
I co kurwa jeszcze ?
JezusToŻyd napisał/a:
@up: Tak, prawidłowy tok myślenia. Trochę wiedzy o świecie się od człowieka inteligentnego wymaga.
Oczywiście, że tak, ale moim skromnym zdaniem, wiedza o sportowcach do tej wiedzy nie należy.
@up
Inteligentny człowiek po przeczytaniu "Znany chyba wszystkim 8-krotny mistrz olimpijski i 26-krotny mistrz świata zalicza piękny "dołek" z niesamowitej odległości" chociaż wszedłby w google i sprawdził sobie kim jest Phelps żeby nie palnąć głupoty takiej jak ty. Golf nie jest dyscypliną olimpijską, a tu już wie każdy.
A do inteligencji zalicza się również umiejętność znalezienia informacji gdy to potrzebne...
Nie wierzę, że jesteś zupełnie asportowy bo choćby ktoś się sportem nie interesował to w trakcie olimpiady w wiadomościach mówią o wyczynach sportowców a zdobycie wszystkich możliwych złotych medali w danej dyscyplinie (to akurat zrobił w Pekinie) jest wyczynem niesamowitym.
Inteligentny człowiek po przeczytaniu "Znany chyba wszystkim 8-krotny mistrz olimpijski i 26-krotny mistrz świata zalicza piękny "dołek" z niesamowitej odległości" chociaż wszedłby w google i sprawdził sobie kim jest Phelps żeby nie palnąć głupoty takiej jak ty. Golf nie jest dyscypliną olimpijską, a tu już wie każdy.
A do inteligencji zalicza się również umiejętność znalezienia informacji gdy to potrzebne...
Nie wierzę, że jesteś zupełnie asportowy bo choćby ktoś się sportem nie interesował to w trakcie olimpiady w wiadomościach mówią o wyczynach sportowców a zdobycie wszystkich możliwych złotych medali w danej dyscyplinie (to akurat zrobił w Pekinie) jest wyczynem niesamowitym.
@grzesiekpl88 bardziej człowiek zainteresowany tym faktem, aniżeli inteligentny. Nie przekonacie mnie do tego, że człowiek który ma swoiście wyjebane na jakąkolwiek scene, nie ważne czy chodzi o sport, muzyke itp, musi odrazu być kretynem. Swojego zdania trzymać się będę i chuj.
To tak jakby napisać, że ktoś jest kretynem bo nie wie, że ostatnio ktoś sie tam z kimś przespał i było wszedzie w tv, gazetach itd. Wiem, że przykład słaby, dużo mniejsza skala ale chodzi o sam fakt. To, że ktoś się czymś nie interesuje nie czyni z niego idioty.
To tak jakby napisać, że ktoś jest kretynem bo nie wie, że ostatnio ktoś sie tam z kimś przespał i było wszedzie w tv, gazetach itd. Wiem, że przykład słaby, dużo mniejsza skala ale chodzi o sam fakt. To, że ktoś się czymś nie interesuje nie czyni z niego idioty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów