po przeliczeniu prędkości...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zjuq, foxrod również jeżdżę motocyklem i na nim trzeba myśleć za innych. W sezonie to tyle razy można wykurzyć w samochód, bo ludzie nie patrzą.
Ewidentnie widać, że kłamie. Po zachowaniu, wysokości głosu, sposobie mówienia i po tym, że na tym, że na gieesiksie SRAD (swoją drogą nie lubie tego sprzętu na "kastrujący bak") czuć 200km/h... Mówi to miłośnik "psychologii stosowanej" i motocykli. Pozdrawiam
SeleremJesteem napisał/a:
Typowy kretyn na ścigu w krótkich spodenkach i koszulce... zapierdala 200km na godzinę i potem ich rodzina nawet nie zarobi na ich nerkach bo zostaną roztarte na asfalcie. Mam nadzieję że jak już będzie malował asfalt na czerwono swoją dupą to nikomu oprócz tego debila nie stanie się krzywda.
No i chuj z tego? Lubi jeździć w spodenkach to jego sprawa. Myślisz, że kombinezon uratuje mu życie? W kombinezonie nie będą go musieli zbierać na odcinku kilometra tylko wrzucą worek do worka i pozamiatane.
@matol fajny nick... Odwiedź czasem harda to zobaczysz czym kończy się jazda bez kombinezonu, nie tak dawno temu była babka, która zbierała swoją skórę z ulicy.
Naprawdę? Jak motor zapierdziela po mieście 100km/h to później są pretensje że są wypadki, trzeba byłoby patrzeć w lusterka co 0,5sekundy bo motor nadjeżdżający w takim tempie jest "niezauważalny", tym bardziej że jest to motor a nie samochód. Nie bronię kierowców samochodów ale jak motocykliści lubią sobie "pozapierdalać" to niech mają troche oleju w głowie i niech się domyślą co się może stać w ruchu ulicznym.
matol napisał/a:
No i chuj z tego? Lubi jeździć w spodenkach to jego sprawa. Myślisz, że kombinezon uratuje mu życie? W kombinezonie nie będą go musieli zbierać na odcinku kilometra ble ble ble
Jeżeli nie chcesz podcierać dupy łokciem to lepiej zapierdalaj w kombinezonie.
sadistic.pl/przyklad-dlaczego-warto-jezdzic-w-kombinezonie-vt132514.htm
@kupa i seler
Spoko, zgadzam się z Wami w pełni i nie musicie mnie uświadamiać. Uważam tylko, że to w czym jeżdżę to moja prywatna sprawa i to ja podejmuję ryzyko. Zawsze w dłuższą trasę jeżdżę w kurtce kevlarowej, ale spokojna turystyczna jazda w koszulce i spodenkach to też duża frajda, tym bardziej w upalny dzień.
Po za tym jak już ktoś wyżej pisał, ten film to ściema. Nie widziałem jeszcze licznika z milami, gdzie nie było odpowiednika kilometrów małą czcionką. A dodatkowo wiem jaki to ból, jadąc bez kurtki, trafić większego owada przy 90 km/h, a typ ściemnia że 200 jechał.
Odnośnie powyższego filmu to tak jak pisałem wcześniej. Przy 200 km/h już by nie wyhamował łapkami przed tą ciężarówką i kombinezon by go nie uratował
Spoko, zgadzam się z Wami w pełni i nie musicie mnie uświadamiać. Uważam tylko, że to w czym jeżdżę to moja prywatna sprawa i to ja podejmuję ryzyko. Zawsze w dłuższą trasę jeżdżę w kurtce kevlarowej, ale spokojna turystyczna jazda w koszulce i spodenkach to też duża frajda, tym bardziej w upalny dzień.
Po za tym jak już ktoś wyżej pisał, ten film to ściema. Nie widziałem jeszcze licznika z milami, gdzie nie było odpowiednika kilometrów małą czcionką. A dodatkowo wiem jaki to ból, jadąc bez kurtki, trafić większego owada przy 90 km/h, a typ ściemnia że 200 jechał.
Odnośnie powyższego filmu to tak jak pisałem wcześniej. Przy 200 km/h już by nie wyhamował łapkami przed tą ciężarówką i kombinezon by go nie uratował
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów