po przeliczeniu prędkości...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy kretyn na ścigu w krótkich spodenkach i koszulce... zapierdala 200km na godzinę i potem ich rodzina nawet nie zarobi na ich nerkach bo zostaną roztarte na asfalcie. Mam nadzieję że jak już będzie malował asfalt na czerwono swoją dupą to nikomu oprócz tego debila nie stanie się krzywda.
Polecam artykuł niedokształciuchu...
klubmotocyklowy.pl/index.php?option=com_content&view=article&i...
konop20 napisał/a:
Polecam artykuł niedokształciuchu...
co nie zmienia faktu że gość który jak mówi jego kolega wbija jedynkę do góry w sytuacji jak coś wyjedzie coś popierdoli i się przewróci, porysuje motocykl i przez pół roku będzie wstawał razem z prześcieradłem.
Strój podręcznikowy
Mestiner nie chodzi mi o tego gościa, a raczej o stwierdzenie "Typowy kretyn na ścigu", jedna osoba nie świadczy o ogóle. Nie podobają mi się stwierdzenia, które kierują do jednego "koszyka" na podstawie jednego idioty.
Tak naprawde to nie predkosc zabija, tylko szybka jej utrata
dobrze, że motocyklowa brać rośnie w siłę, zawsze to większa szansa na przeszczep
SeleremJesteem napisał/a:
Typowy kretyn na ścigu w krótkich spodenkach i koszulce... zapierdala 200km na godzinę i potem ich rodzina nawet nie zarobi na ich nerkach bo zostaną roztarte na asfalcie. Mam nadzieję że jak już będzie malował asfalt na czerwono swoją dupą to nikomu oprócz tego debila nie stanie się krzywda.
To że wsiądziesz i sie zabijesz, to nie znaczy że każdy musi być taki lewy jak ty..
Michaś uważaj złotko!
"Wyjeżdżając zahaczyli motocyklistę, który miał pierwszeństwo. Dzieje się tak, ponieważ kierowcy poświęcają ułamek sekundy by sprawdzić czy coś nie jedzie. Zamiast poświecić 3 sekundy i sie przyjrzeć dokładniej. Może się okazać, że to "coś" na drodze to nie pieszy 2 kilometry dalej, a motocykl, który za 2 sekundy będzie na kolizyjnej. Nie masz Farrari, poczekaj. Masz Ferrari też poczekaj, bo droga dziurawa."
Sam jeżdżę jednośladem ale nie podoba mi się ten tekst. Także jeżdżę na 4 kółkach. 3 sekundy patrzenia w lusterko mogą skutkować wypadkiem. Niestety to osoby na motorach muszą uważać na drodze bardziej i ja to respektuje jadąc na 2 kółkach;)
Sam jeżdżę jednośladem ale nie podoba mi się ten tekst. Także jeżdżę na 4 kółkach. 3 sekundy patrzenia w lusterko mogą skutkować wypadkiem. Niestety to osoby na motorach muszą uważać na drodze bardziej i ja to respektuje jadąc na 2 kółkach;)
Zjuq dobrze prawisz.Też jeżdżę motocyklem i na skrzyżowaniach zawsze zwalniam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów