📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stahkh napisał/a:
Ty chłopie weź może przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem. Bo odpowiadasz jakbyś czytał co drugie słowo mojej wypowiedzi.
Przeczytałem, odniosłem się do Twojego postu i dorzuciłem parę słów od siebie.
Jak dla mnie łatwiej jest uwierzyć w to, że stworzył nas kosmita a nie Bóg (Jestem ateistą). Podobno nasz Księżyc leży w idealnej odległości od Ziemi oraz nie mógł zostać ukształtowany z odłamków naszej planety ( Część naukowców twierdzi, że asteroida przyjebała w Ziemię i z odłamków powstał księżyc).
kunghan napisał/a:
Wszyscy naukowcy są zgodni, że we wszechświecie istnieją inne planety zamieszkałe przez obce istoty.
ci "wszyscy naukowcy" do tej pory nie udowodnili, że ziemia obraca się wokół słońca i własnej osi
hyhy dzisiaj czytałem akurat teorie spiskowe zwiazne z iluminatami i wg tego to jest właśnie plan na zjednoczenie ludzi i stworzenia legalnego rządu światowego, a naukowcy z onzetu tworzą ludzkie mutacje zeby potem wsadzić ich w statki kosmiczne w stylu talerzy latających bo takie technologie już mają a następnie wywołać panikę i zjednoczyć ludzkość przeciwko jednemu nieistniejącemu wrogowi. pozatym w wywiadzie z rzekomo iluminatem jan van helsing opisał jakoby rzeczywiście od dawna ludzkość się z kosmitami komunikowała i chcą odchudzić ludzkość, żeby ziemia występowała na arenie międzyplanetarnej jako jeden kraj. daltego chcą zatrzeć granice między państwami, ponadto filmy sic-fy są po to żeby wzbudzać w ludziach niepokój z kosmosu a także, żeby pokazać teoretyczne rozwiązania na przyszłość. także nie ma kurwa śmiania się tylko już jesteśmy straceni.
Kurwa mać, jebane Illuminaty. Słyszałem, że niedługo mają ufo wysłać, ale teraz kurwa to ewidentnie widać. NWO jest kurwa mać prawdziwe, nie ma sie z czego śmiać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów