"Operację przeszła w klinice w Bangkoku[7]. Jej procesowi zmiany płci (formalnie zakończonemu w 2010[5]) został poświęcony film dokumentalny Trans-akcja wyprodukowany w 2010 przez HBO[8][9]." Wikipedia
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Nawet jeśli przez całą kadencję palcem z bucie nie kiwnie to i tak można będie napisać, że wypełnia misję. Misję wkurwiania kołtunów.
I na czym opierasz tą wypowiedź, masz jakieś argumenty które potwierdzają twoją tezę? Wątpię. Twoja ignorancja mnie powala. Dla twojej informacji tutaj masz listę interpelacji zgłoszonych przez Annę Grodzką. Miłej lektury.
sejm.gov.pl/sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=RLISTAINT&NrKadencji=7&...
W kwestii formalnej tylko. W polskim systemie głosowania oddajesz głos do puli partii a nie do puli kandydata i z tego powodu nie da się w bezpośredni sposób zadecydować o składzie sejmu. Czyli głosowanie na Grodzkiego nie gwarantuje mu wejścia do sejmu, to gwarantuje mu miejsce na liście i ilość miejsc uzyskanych w wyborach przez partię.
Nie do końca masz rację. Głoś idzie na kandydata, ale jeżeli dany kandydat nie osiągnie wystarczającej ilość głosów jego głosy przechodzą na kandydata z najwyższego miejsca, dodatkowo jeżeli jakiś kandydat otrzyma więcej głosów niż potrzebuje jego nadmiarowe glosy przechodzą do kandydata który nie osiągną wystarczającej ilości zaczynając od nr 1.
To ze masz 20 lat i dalej meczysz reke na redtube to twoja sprawa,ale to nie znaczy ze inni tak maja (chyba Ci co dali piwo)
i po za tym kto ci broni ogolic nogi i poleciec do damskiego klopa ?
E tam pierdolisz... Ja już wole grodzką niż jebany kaczy sejm -.- tu przynajmniej nikt nie pierdoli o smoleńsku i jakiś kurwa sprawach sprzed 50lat wyciągniętych z IPN... jebać całe to komunistyczne ścierwo w sejmie.... ale poczekamy z 30lat i wyginą jak dinozaury... jak nie to się zamówi meteoryta
Nie wiem czy specjalnie prowokujesz...czy należysz zwyczajnie do pożytecznych idiotów ceniących uroki demokracji.
Po kiego ch*ja głosowałeś na to coś? Jakie to ma osiągnięcia, zalety oprócz 'zmiany' płci które mogłyby pomóc temu krajowi?
Gdybyś nie był tylko krzyczącym w studnie debilem i chociaż minimalnie interesował się sprawami rządzenia w swoim kraju to byś wiedział, że to "coś" jest jednym z najbardziej udzielających się polityków w sejmie. Dla takich jak ty dmeokracja nie powinna być dostępna, tylko specjalna zona kołchozowa gdzie mógłbyś na równi z owcami ryczec bez sensu i do woli.
Inna bajka, że twarz faktycznie nie wyjściowa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów