18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Captain's Burger 2013-02-12, 22:20
Panu Krzysztofowi Bęgowskiem wycięli jedno i wstawili drugie, jest podobno film dokumentalny na ten temat. Nasuwa mi się tylko pytanie, dlaczego eksperyment medyczny wylądował w polskim sejmie? WTF?

"Operację przeszła w klinice w Bangkoku[7]. Jej procesowi zmiany płci (formalnie zakończonemu w 2010[5]) został poświęcony film dokumentalny Trans-akcja wyprodukowany w 2010 przez HBO[8][9]." Wikipedia

"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
Zgłoś
kigenPL 2013-02-12, 22:27 3
Hokus pokus czary mary, Ania Grodzka to Twój stary!
Zgłoś
c................7 2013-02-12, 22:28 1
Czemu mnie nie dziwi, że w Tajlandii tego dokonali
Zgłoś
Loaloa 2013-02-12, 22:28
Nawet jeśli przez całą kadencję palcem z bucie nie kiwnie to i tak można będie napisać, że wypełnia misję. Misję wkurwiania kołtunów.
Zgłoś
androgenius 2013-02-12, 22:35 2
cherry007 napisał/a:

Czemu mnie nie dziwi, że w Tajlandii tego dokonali

Także jak na wycieczce już łapiecie niuńkę za faję to pamiętajcie czyjego flaka mogli jej przytroczyć

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
JohnDeliver 2013-02-12, 23:04
Szczerze wam powiem, że nie zbyt wiem o co rozchodzi się z tym babochłopem ale uwierzcie mi że nie mam nawet zamiaru się dowiadywać , serio
Zgłoś
chetek 2013-02-12, 23:19
Kiedyś, okrężną drogą, trafiłem na wpis na blogu jakiejś/jakiegoś czołowej polskiej transseksualistki. Pisała w nim o tym, że podczas wspólnego z Grodzką wywiadu, Grodzka właśnie powiedziała, że ma kobiece narządy rodne, podczas gdy było to kłamstwo i tak naprawdę wciąż miała chuja. Ale jak jest teraz - nie wiadomo.
Zgłoś
korinogaro 2013-02-13, 0:21
W kwestii formalnej tylko. W polskim systemie głosowania oddajesz głos do puli partii a nie do puli kandydata i z tego powodu nie da się w bezpośredni sposób zadecydować o składzie sejmu. Czyli głosowanie na Grodzkiego nie gwarantuje mu wejścia do sejmu, to gwarantuje mu miejsce na liście i ilość miejsc uzyskanych w wyborach przez partię.
Zgłoś
szoszana 2013-02-13, 3:08 1
Chłop poprostu chiał mieć zawsze cycuszki do pomacania pod ręką
Zgłoś
SkurByCzyk 2013-02-13, 12:26 1
A do tego to jebany komuch
Zgłoś
Marduk 2013-02-13, 13:20 2
Loaloa napisał/a:

Nawet jeśli przez całą kadencję palcem z bucie nie kiwnie to i tak można będie napisać, że wypełnia misję. Misję wkurwiania kołtunów.

I na czym opierasz tą wypowiedź, masz jakieś argumenty które potwierdzają twoją tezę? Wątpię. Twoja ignorancja mnie powala. Dla twojej informacji tutaj masz listę interpelacji zgłoszonych przez Annę Grodzką. Miłej lektury.

sejm.gov.pl/sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=RLISTAINT&NrKadencji=7&...

korinogaro napisał/a:

W kwestii formalnej tylko. W polskim systemie głosowania oddajesz głos do puli partii a nie do puli kandydata i z tego powodu nie da się w bezpośredni sposób zadecydować o składzie sejmu. Czyli głosowanie na Grodzkiego nie gwarantuje mu wejścia do sejmu, to gwarantuje mu miejsce na liście i ilość miejsc uzyskanych w wyborach przez partię.

Nie do końca masz rację. Głoś idzie na kandydata, ale jeżeli dany kandydat nie osiągnie wystarczającej ilość głosów jego głosy przechodzą na kandydata z najwyższego miejsca, dodatkowo jeżeli jakiś kandydat otrzyma więcej głosów niż potrzebuje jego nadmiarowe glosy przechodzą do kandydata który nie osiągną wystarczającej ilości zaczynając od nr 1.
Zgłoś
evilmatt 2013-02-13, 13:40 2
No ciekawe interpelacje ma Grodzki, np.: finansowania zmiany płci z publicznych środków. Brakuje tam tylko zlikwidowania portalu internetowego Sadistic nawołującego do nienawiści na tle rasowym, popularyzującego ideę faszyzmu i demoralizującego młodzież

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
piatex 2013-02-13, 17:06
Di_ReDD napisał/a:

@sebastianq
Wiemy że ty jemu zaglądałeś w gacie ale nie musisz nam mówić szczegółów.
Zresztą. Obrotny jebany jest. Tu niby się za kobietkę przebierze pajac pierdolony, tu wejdzie do damskiej przebieralni, cycków się naogląda, gołych dup na żywo, a my musimy cierpieć z redtubem :/

To ze masz 20 lat i dalej meczysz reke na redtube to twoja sprawa,ale to nie znaczy ze inni tak maja (chyba Ci co dali piwo)
i po za tym kto ci broni ogolic nogi i poleciec do damskiego klopa ?

qwerty
Zgłoś
Bobikufel 2013-02-13, 17:19
innyczlowiek napisał/a:

Nie wiem czy specjalnie prowokujesz...czy należysz zwyczajnie do pożytecznych idiotów ceniących uroki demokracji.
Po kiego ch*ja głosowałeś na to coś? Jakie to ma osiągnięcia, zalety oprócz 'zmiany' płci które mogłyby pomóc temu krajowi?

E tam pierdolisz... Ja już wole grodzką niż jebany kaczy sejm -.- tu przynajmniej nikt nie pierdoli o smoleńsku i jakiś kurwa sprawach sprzed 50lat wyciągniętych z IPN... jebać całe to komunistyczne ścierwo w sejmie.... ale poczekamy z 30lat i wyginą jak dinozaury... jak nie to się zamówi meteoryta
Zgłoś
Kryptonius 2013-02-13, 17:49 1
innyczlowiek napisał/a:

Nie wiem czy specjalnie prowokujesz...czy należysz zwyczajnie do pożytecznych idiotów ceniących uroki demokracji.
Po kiego ch*ja głosowałeś na to coś? Jakie to ma osiągnięcia, zalety oprócz 'zmiany' płci które mogłyby pomóc temu krajowi?

Gdybyś nie był tylko krzyczącym w studnie debilem i chociaż minimalnie interesował się sprawami rządzenia w swoim kraju to byś wiedział, że to "coś" jest jednym z najbardziej udzielających się polityków w sejmie. Dla takich jak ty dmeokracja nie powinna być dostępna, tylko specjalna zona kołchozowa gdzie mógłbyś na równi z owcami ryczec bez sensu i do woli.

Inna bajka, że twarz faktycznie nie wyjściowa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów