18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Sebosz 2013-02-12, 21:25 1
Przecież jej nie ma co stanąć :/
Zgłoś
Hannibal_PL 2013-02-12, 21:27 17
@sebastianq
Wiemy że ty jemu zaglądałeś w gacie ale nie musisz nam mówić szczegółów.
Zresztą. Obrotny jebany jest. Tu niby się za kobietkę przebierze pajac pierdolony, tu wejdzie do damskiej przebieralni, cycków się naogląda, gołych dup na żywo, a my musimy cierpieć z redtubem :/

cycki! <3
Zgłoś
innyczlowiek 2013-02-12, 21:28 5
@sebastianq - sprawdzałeś że taki jesteś pewny?
Zgłoś
siwybis 2013-02-12, 21:29 4
A ja go/ją lubię. Pierwszy raz polityk na którego głosowałem dostał się do sejmu.
Zgłoś
Bagno 2013-02-12, 21:29 2
Chodzą plotki, że na operacji nic mu nie ucięli...
Zgłoś
c................7 2013-02-12, 21:29 1
Dobre na T-Shirt Ciekawe czy by mnie spałowali za "obrazę władzy" czy skumali jednak co to jest satyra
Zgłoś
innyczlowiek 2013-02-12, 21:33 75
siwybis napisał/a:

A ja go/ją lubię. Pierwszy raz polityk na którego głosowałem dostał się do sejmu.

Nie wiem czy specjalnie prowokujesz...czy należysz zwyczajnie do pożytecznych idiotów ceniących uroki demokracji.
Po kiego ch*ja głosowałeś na to coś? Jakie to ma osiągnięcia, zalety oprócz 'zmiany' płci które mogłyby pomóc temu krajowi?
Zgłoś
Sebosz 2013-02-12, 21:36
@Di_ReDD @innyczlowiek
Chwalił/a się geniusze
Zgłoś
Galian 2013-02-12, 21:38 2
Grodzka ma i jajka i fiuta! Spryciarz nażarł się hormonów i cycki doprawił, ale ptaszkiem dalej może się bawić!
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-02-12, 21:39 3
@sebastianq
Chwaliło się, nie żadne chwaliła albo chwalił. Z resztą, do pieca z tym skurwielem
Zgłoś
kroplowa 2013-02-12, 21:54 4
[b]siwybis/b] jesteś jednym z głównych argumentów dlaczego powinna być oddzielna 'matura' do możliwości oddawania głosu..
Zgłoś
Prescot 2013-02-12, 21:59 1
nie obrażajcie anki
Zgłoś
merh 2013-02-12, 22:12
biorąc pod uwagę gdzie konczy sie dupa,a gdzie pindol,to niejedna by mu sie nie oparła...albo oparła...
Zgłoś
androgenius 2013-02-12, 22:14 3
Galian napisał/a:

Grodzka ma i jajka i fiuta! Spryciarz nażarł się hormonów i cycki doprawił, ale ptaszkiem dalej może się bawić!

Kurwa, jakbym sobie niezłe cyce dojebał to już wcale bym z kibla nie wyłaził

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów