📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja to bym sobie chętnie ponapierdalał pałą i gumową amunicją w jedną i drugą grupę debili.
Cieszcie się raczej, że policja jest jaka jest, bo w USA to przy policjancie trzeba chodzić sztywno i szybko odpowiadać na pytania, a nie kozaczyć przy kolegach, bo inaczej oćwiczyliby was, a koledzy i rodzina nawet by tego nie skomentowała. Porównywanie obecnej policji do MO czy ZOMO jest szczytem niewiedzy. Chyba powinno się zrobić akcję i przez jeden dzień zmienić przywileje policji na te z czasów komuny. Wtedy by się skończyły głupie porównania. Póki co policja mi nic złego nie zrobiła. Dwa mandaty, oba za moją głupotę, nigdy nie zostałem zatrzymany bez powodu, a tym bardziej pobity. Najczęściej pretensje mają bandyci, którym marzy się anarchia.
Radeghost napisał/a:
Widze wieś(ors) ze znowu walczysz z komunizmem na sadisticu powiedz jak bardzo komuna cie zranila i ze musisz stac w kolejkach z kartka w reku...
Z jaką komuną? Znowu leki pomyliłeś młocie na polactwo
Gdyby nasz prezydent zaczął myśleć, to złapałby bydło za mordę i zakazał wszelkich marszów i innych tego typu akcji do odwołania, a za wyrywkowe tworzenie takich rzeczy podczas zakazu, wpada policja z karabinami na gumowe kulki, pały w ruch i zaciągają do suki a potem do aresztu. Nazywajcie mnie lewakiem do woli, może wam ulży, co z tego, że stoję jak najbardziej po stronie Korwina. Aha, do inteligentów którzy chronią swastyki i salutu rzymskiego, no bo przecież my, puści ludzie, szufladkujemy to jako hitlerowskie symbole. Gówno mnie obchodzi, że swastyka znajdywała się na wielu polskich medalach, a salut używany był przez harcerzy. Po II wojnie światowej te znaki drastycznie zmieniły swoje znaczenia, dlatego kurwa, zacznijcie używać mózgu, swojego, nie innych.
Nie wywiniecie się tym razem pojeby. Latają skaczą rwą co się da i tak celebrują wolną Polskę total zjeby na tej prawicy. Przyszli tam ludzie o poglądach prawicowych, ale zwierzyna Polska musiała dać ujście swoim bezmózgim fantazją. Byłem na marszu wy zgrajo poj***nych doniczek. Taką propagandę co prawica niesie za sobą to nawet tefałen nie potrafi.
Widać, że dużo lewactwa się namnożyło na sadolu. Szczury zawsze wyjdą z nory kiedy na śmietniku pełno.
Byscie sobie spojrzeli jak to wyglada na takich marszach, kilku policjantow wchodzi w grupe po cywilu i wszczyna burdy, zeby potem byla mozliwosc napierdzielania reszty, a na sadolu mamy momentalny wysyp lewaków pokroju Gawkowskiego
G_Owczar_D - może są ciekawsze rzeczy niż takie gównoburze?
McMenel napisał/a:
Po wczorajszych wydarzeniach tęsknię za ORMO. Oni by się nie pierdolili i spałowali cześć tej narodowej hołoty.
wikipedia napisał/a:
Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej (ORMO) – paramilitarna organizacja ochotnicza i społeczna wspierająca MO, powołana w 1946, a rozwiązana w 1989 przez Sejm.
Sugerując się datą urodzenia w profilu miałeś z nimi do czynienia w wieku do lat 6.
Nic i tak nie zastąpi tego pięknego widoku gdy jeden z tych lewaków spadł z dachu i wypluł wszystkie zęby.
Takie pytanie, co z tą osławioną "strażą marszu" która miała wyłapywać zadymiarzy? Nie chcieli łapać kolegów?
Jak dobrze że dzielni narodowcy uratowali warszawę przed bolszewickimi samochodami i lewackimi drzewkami.
Jak dobrze że dzielni narodowcy uratowali warszawę przed bolszewickimi samochodami i lewackimi drzewkami.
Ja pierdolę, ale tutaj lewaków komentuje, którzy o marszu z tv wiedzą tylko...
Ja też się wczoraj uśmiałem ze skuteczności "gwardii" narodowej. Bydło przeszło przez nią, jak przez masło.
McMenel napisał/a:
Po wczorajszych wydarzeniach tęsknię za ORMO. Oni by się nie pierdolili i spałowali cześć tej narodowej hołoty.
To chyba bardziej ZOMO niz ORMO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów