Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tak i ciebie też z 6x to może by ci sie nastawiłoPo wczorajszych wydarzeniach tęsknię za ORMO. Oni by się nie pierdolili i spałowali cześć tej narodowej hołoty.
pierdolisz śmieci a reszta kretynów ci przyklaskuje.... co za kurwa ludziePo wczorajszych wydarzeniach tęsknię za ORMO. Oni by się nie pierdolili i spałowali cześć tej narodowej hołoty.
Po wczorajszych wydarzeniach tęsknię za ORMO. Oni by się nie pierdolili i spałowali cześć tej narodowej hołoty.
Szkoda słów na Ciebie... zapewne masz za czym tęsknić i wiele widziałeś od urodzenia do 5-6 roku życia. A jeszcze więcej pamiętasz i rzeczywiście masz za czym tęsknić. Urodziłeś się w grudniu 1983 roku a ORMO rozwiązane w 1989. Zapewne tatuś był w ORMO i Wiele słyszałeś jego milicyjnych historii. Cóż rodziny się nie wybiera.
MO (oryg. Milicja Obywatelska, *przyp. tłumacza) - Mogą Obić
ORMO (oryg. Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej) - Oni Również Mogą Obić
ZOMO (oryg. Zmotoryzowane Odwody Milicji Obywateslkiej) - Zwłaszcza Oni Mogą Obić
"Mistrzostwa świata w rzucie koktajlem mołotowa wygrywają leffacy notując odległość 200 metrów od trasy Marszu Narodowego! Polska jest dumna!"
PS: To przeważnie narodowcy chowają się za spokojnie maszerujące rodziny, by przypadkiem policjant przedzierając się i ścigając bandziora potracił czy szturchnął dzieciaka, a potem było gadanie, że ktoś niewinny ucierpiał przy okazji.
Brudasy były na dachu też tutaj, dziękuję.
Łezka się w oku kręci... jak się pomyśli co z tymi spedalonymi prawicowymi hipsterami zrobiłoby ZOMO
Do pedalstwa to najbliżej lewiznie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów