18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:35
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kroplowa 2013-09-04, 21:58
Wyjdź na ulicę/walcz.. Litości..

Myślisz, że ludzie nie chcą walczyć? Z kim bym nie gadał to jest tak wkurwiony na całą sytuację w Polsce, że są na skraju nerwicy jak tylko się wspomina ten temat. Brakuje autorytetu, przywódcy, który by mówił co mamy robić, a nie indywidualnych akcji.

Pozdrawiam walczących z wiatrakami.
Zgłoś
P................n 2013-09-05, 19:13
kroplowa napisał/a:

Myślisz, że ludzie nie chcą walczyć? Z kim bym nie gadał to jest tak wkurwiony na całą sytuację w Polsce, że są na skraju nerwicy jak tylko się wspomina ten temat. Brakuje autorytetu, przywódcy, który by mówił co mamy robić, a nie indywidualnych akcji.

Problem w tym, ze wszystkie autorytety i wszyscy przywodcy sa marginalizowani i karykaturowani, prze media a nawet samych ludzi.
Ludzie w dzisiejszych czasach maja jakies dziwne przekonanie, ze historia historiá, a my zyjemy w jakims nowym swiecie, ktory nie ma z tym nic wspolnego. Do tego, nawet jak tego nie mowia, sa przekonani, ze przywodcy to przy narodzeniu sa juz namaszczeni, i mozna ich jakos z tlumu wyroznic po wygladzie czy zapachu, takimi postaciami mieliby byc np. pilsudski, dmowski, itd. ale dzisiaj jakos ich niby nie ma :O
To jest jedna z wad demokracji, ze bez wzgledu na decyzje podjete przez rzad, ludzie sa z tym jakos powiazani, i sa gotowi na oddanie swoich emerytur, a nawet kont bankowych i nic nie zrobia(w koncu sami ta wladze wybrali) ale sprobuj im zabrac prawa wyborcze to zaraz bedziesz mial armie z widlami pod domem...
Trzeba czekac az sytuacja stanie sie beznadziejna, i ludzie sami zauwaza, ze demokracja do niczego nie prowadzi, i prosze mi nie mowic, ze nic takiego sie nie stanie. Proponuje zauwazyc, ze jeszcze 10 czy 20 lat temu, jak ktos opowiadal sie za monarchia, to patrzono na niego jak na idiote, i najlepiej chciano go w psychiatryku zaknac "bo demokracja to ustroj wybrany, i teraz to l*d ma wladze, i teraz na pewno bedziemy piekni madrzy i bogaci", a teraz juz probuje sie takie osoby przekonac...
No i nie wiem jak tam statystyki czy jakies badania byly itd. ale jak popytac znajomych to u mnie przynajmniej z 1/4 bylaby za.
Kolejnym problemem demokracji jest to, ze jak kazdy ma prawa wyborcze, to kazdy ma sie za geniusza, a jakze inaczej, powinien byc geniuszem skoro panstwem rzadzic moze, i dyspute gotow podjac nawet z profesorem, ten nasz Zenek ze wsi, ze swoim leszkiem w rece.

Pozdrawiam
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem