Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jest dobrze, ale na chuj wzywasz do obalenia systemu jak nie wiesz co potem.
Pozdrawiam
Lepiej będzie jak scena polityczna się wyrówna i będzie 50% prawicy i 50% lewicy. Potrzebne są w rządzie partie typu Ruch Narodowy czy KNP, żeby wyrównać politykę kraju.
Szuraj na Jasną Górę. Jeszcze nie jest za późno.
Zwróć uwagę na coś jeszcze...
Chyba jeszcze za wcześnie na agitację politczną. Jesteś od oszołoma Kórwina, czy prawiczka Jara? Bo raczej od Ryżego nie...
@Imper3838: mieszkasz ponoć w Częstochowie, miejscu gdzie udokumentowano kilka uzdrowień. Pozostaje mieć nadzieję, że łaska pańska spłynie na ciebie i za sprawą Istoty Wyższej, trybiki w twym łbie zaczną jednak się obracać.
Na Ciebie już chyba za późno.
Zwróćcie uwagę na końcu - "polub/subskrybuj", a nie "wyjdź na ulicę/walcz"
Komentarz na poziomie gimnazjalisty, ale nie martw sie, jak cie to pocieszy, to mozemy ci przyznac racje, i powiedziec, ze wygrales internety.@Imper3838: mieszkasz ponoć w Częstochowie, miejscu gdzie udokumentowano kilka uzdrowień. Pozostaje mieć nadzieję, że łaska pańska spłynie na ciebie i za sprawą Istoty Wyższej, trybiki w twym łbie zaczną jednak się obracać.
Ogolnie masz racje, i nie watpie, ze ruch narodowy ma dobre intencje, ale tak na prawde to nie wiadomo o co im chodzi, nawet na ich stronie nie ma czegos takiego jak program czy cos, ani zadnych konkretow, tylko deklaracja ideowa.Wystarczy, że do władzy doszliby tacy ludzie jak w Ruchu Narodowym gdzie szanują kulturę, tradycję, a co najważniejsze Ojczyznę. A te buce co dzisiaj zasiadają w sejmie i senacie to tylko rozkradają powoli i osłabiają
Dopoki sie nie okresla, jakie dokladnie maja poglady, jak i gdzie chca dzialac, i co dokladnie osiagnac, to nie mozna ich brac pod uwage, jako cos liczacego sie w polityce czy kraju.
Nie chodzi o to, ze jestem do nich sceptycznie nastawiony, po prostu chcialbym, zeby wyjasnili o co im wlasciwie chodzi.
No i martwi mnie, ze w niektorych ich wypowiedziach takze nieco zajezdza socjalizmem, i jak mozna odebrac emerytury esbekom? Pacta sunt servanda, mozna ich skazac na smierc jak sie im cos jeszcze da udowodnic, ale nie obciac emerytury, to sa dwie calkowicie odrebne rzeczy, chyba, ze oficjalnie uznamy pzpr jako rzad okupacyjny, i wyslemy ich po emerytury do rosjanow, ale wtedy musielibysmy zrobic to samo ze wszystkimi innymi, pobierajacymi emerytury za prace w tamtym okresie.
Pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów