📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
uladrakula,
Nie chodzi o to, jak stracił ten majątek tylko co robi, żeby to zmienić. Nie mów mi, że nie potrafisz rozróżnić skończonego menela, od strudzonego życiem wędrowca. A poza chodzi tu o tych słynnych bezdomnych meneli krakowskich, będziesz miała okazję być w Krakowie to od razu ich rozpoznasz Tak poza tym Kraków jest bezpiecznym miastem, tak jak napisał sanctusdiavolos niebezpiecznie jest dopiero późną nocą, ale maczety zazwyczaj nie głaszczą cywili.
@sanctusdiavolos zapomiałeś o prądniku białym i największej patologi - prokocimiu
Nie chodzi o to, jak stracił ten majątek tylko co robi, żeby to zmienić. Nie mów mi, że nie potrafisz rozróżnić skończonego menela, od strudzonego życiem wędrowca. A poza chodzi tu o tych słynnych bezdomnych meneli krakowskich, będziesz miała okazję być w Krakowie to od razu ich rozpoznasz Tak poza tym Kraków jest bezpiecznym miastem, tak jak napisał sanctusdiavolos niebezpiecznie jest dopiero późną nocą, ale maczety zazwyczaj nie głaszczą cywili.
@sanctusdiavolos zapomiałeś o prądniku białym i największej patologi - prokocimiu
Najbardziej niebezpieczne to tam jest kurwa powietrze. Pomieszkasz pięć lat i będziesz mieć płuca jak palacz z 30-letnim stażem. Słynny smog wawelski.
uladrakula napisał/a:
A są tam jakieś dzielnice/miejsca, gdzie można się czuć bezpiecznie? Serio pytam, bo się nie znam, a wydawało mi się jeszcze niedawno, że chciałabym tam zamieszkać
Wybierz południe, to Ci zrobię wycieczkę krajoznawczą.
Na ltość boską nie słuchaj krakusów z wieliczki, bo gówno ci powiedzą. Południe Krakowa jest spokojne, zielone i ponad smogiem. Do dziewczyny na piechotę chodzę na kurdwanów z woli duchackiej, często po nocy i nie ma co srać ze strachu na lewo i prawo. na starym mieście na tych żuli co z więzień powychodzili trzeba uważać bo tam szczęścia szukają, ale duzo policji po cywilnemu chodzi więc jak dostaniesz w beret to od razu klamki wyjmują. Byle się nie pchać dresom do tyłka to nic Ci nie bedzie.
@sanctusdiavolos: idź Ty się ucisz. Na Woli Justowskiej Ci się dobrze mieszkało z nowobogackimi rodzicami, czy tata albo dziadek był w SB/WSI/PZPR? Na woli justowskiej nie masz dresów tylko najwyższy współczynnik włamów do domów, bo każdy wie, że tam się opłaca "robić". Co dziecko z enklawy może wiedzieć o prawdziwym krakowskim osiedlu. To tak jakby warszawiak z ursynowa czy włoch wypowiadał się o pradze.
@pącki: nie obrażaj mi prokocimia, bo tam chyba najładniejsze orliki w mieście są. I jest z kim w siatkówkę pograć. Fajne osiedle obecnie, kiedyś pole bitwy prokocim vs bieżanów. Dorastałem na prokocimiu i jest to najfajniejsze osiedle zaraz po woli duchackiej wschód+zachód.
Cytat:
@sanctusdiavolos: idź Ty się ucisz. Na Woli Justowskiej Ci się dobrze mieszkało z nowobogackimi rodzicami, czy tata albo dziadek był w SB/WSI/PZPR? Na woli justowskiej nie masz dresów tylko najwyższy współczynnik włamów do domów, bo każdy wie, że tam się opłaca "robić". Co dziecko z enklawy może wiedzieć o prawdziwym krakowskim osiedlu. To tak jakby warszawiak z ursynowa czy włoch wypowiadał się o pradze.
Nie pierdol typie. Mieszkało mi się dobrze, we trzech w pokoju - wychodziło początkowo 350 zeta na miesiąc razem z mediami, a z racji że w domu nauczyli mnie oszczędzać dało radę wyżyć. Po pierwsze ludzie byli konkretni, po drugie dzielnica spokojna. Co ty se kurwa myślisz, że mnie na kawalerkę stać było? Idź kurwa opędzluj kogoś, albo zrób włam na chatę nowobogackim, bo widzę że perspektywa że ktoś pracuje na swoje utrzymanie nie mieści ci się w blokerskim deklu.
Typowy przedstawiciel postkomunistycznego betonu. Porobiłbyś 60 godzin tygodniowo przez parę lat, może byś docenił to, co inni osiągnęli. Już pominę kuriozalny fakt że 22-letni gówniarz mnie od dzieci wyzywa.
I choć nie lubię tego typu "wymiany ognia" - czy twój tata albo dziadek był parobkiem u szlachcica? Bo nie wiem skąd te kompleksy i agresja.
Tyle odnośnie twego srania żarem, co do reszty to się spierał nie będę - mieszkałem w Krakowie 6 lat, ty być może dłużej, więc wiesz lepiej gdzie co i jak. Ja ino skromny obserwator. O co ty się tutaj srasz chopie, to nie rozumiem.
sezamus, Ja mieszkam w Krakowie od urodzenia. Dokładniej to czyste południe, czyli najwyższy punkt Swoszowic, mam wyjebane na ten smog, a widok mam lepszy niż nowobogackie kurwy z nowego jorku Znam każdą dzielnicę od Świątnik po Mistrzejowice, nie to co typowy przyjezdny student, co płaci 50 zeta miesięcznie, żeby go kanary nie złapały
Prokocim słynie z największego % przemocy w rodzinie i innych patologi typu alko ćpuno wariaty karmiące wódą fetą i kiepami noworodki, złodzejskie rodziny i gimby z iq <40. Wychowałeś się tam? Przejebane
sanctusdiavolos, Nie ma co, typ co najwyżej jechał czwórką po zmroku w pierwszym wagonie obok kierowcy
Prokocim słynie z największego % przemocy w rodzinie i innych patologi typu alko ćpuno wariaty karmiące wódą fetą i kiepami noworodki, złodzejskie rodziny i gimby z iq <40. Wychowałeś się tam? Przejebane
sanctusdiavolos, Nie ma co, typ co najwyżej jechał czwórką po zmroku w pierwszym wagonie obok kierowcy
Ło rany, jak dobrze, że na Olszę nic nie gadają.
Whiltierna napisał/a:
Ło rany, jak dobrze, że na Olszę nic nie gadają.
Toż to przyjemna dwupasmówka wzdłuż Krakowa, nic więcej A tak na poważnie jedno z najlepszych miejsc dla studenta na wynajem mieszkanka
Mieszkalem na Prokocim Rzadka byli tam w chuj patrolu kilka pojebanych akcji. jedna utknęła mi w pamięci do dzisiaj a byli to z 3 lata temu . Była bardzo cieplna nocka w miesiącu maju chyba nawet przed juvenaliami wpadli do mnie na chatę kilku kumpli , oczywiście poszlo alko w ruch i jak zwykle kupilismy za mało ognistej wody więc musieliśmy wyslać ludzi po alko . Wyszli na to ze poszli kilku znajomych , po chwili wrócili i stwierdzili ze pojadą na że obycznym rowerze - w 5 wtf- stwierdzilem , ze jak chcą to niech jada . Pozegnalem i ch i zamknalem drzwi po 20 min dostaje stela ze dostali wpierdol jakieś 100 metrów od klatki wyszedlem ogarnąć co się stalo ... wychodze patrzę na splocie powieszony rower z rozwalonymi królami IDE dalej patrzę a tu siedzi dwóch kumpli i opowiadają co się stalo. Jeden mądry chcial sprzedać rower za 20 co by byli na flache więcej ziomek który szedl z kobieta stwierdzili , ze to go obraza i za dzwonil po kole gow w ciągu minuty zlecialo się ich w chuj na szczęście nikomu nic się n je stali . Osobiście jeszcze w krk nie zaznalem wpierdolu jakoś mnie takie akcje omijają na Prokocimiu chlopakom strasznie spodobalo się to ze gram w rugby i jak mnie spotykali to zawsze wypytywali jak mecze treningi . Historii jak ta byli kilka , ale nie c HC e mi się pisać może jeszc że kiedyś pokus że się o kolejny post w tym temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów