Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P................i 2013-12-20, 16:02 28
Ja na nich stosuję krótką, ciętą i błyskotliwą ripostę:
Żul: Przepraszam, czy...
Ja: Spierdalaj!
Zawsze działa, przynajmniej w Krakowie
Zgłoś
Scareface101 2013-12-20, 17:52
Ja pierdole nie dość że Pan/Pani ono czy chuj wi jak to nazwać Annę Grodzką wybrali w Krakowie to jeszcze na jej cześć nadają jej nazwiskiem nazwę ulicy
Kurwa niebawem pomniki zaczną Jej/Jemu stawiać

Zgroza
Zgłoś
Elandar 2013-12-20, 18:23 5
Wiece jaka jest różnica między menelem a spirytusem?
Spirytus nie zamarza na mrozie.
Zgłoś
bustafan 2013-12-20, 20:38 3
Sytuacja z tegorocznego lata:

Szedłem przez centrum miasta. Przechodząc koło jakiegoś sklepu, podszedł do mnie żul i mówi swój pewnie stały tekst: Kierowniku, złotóweczkę?! Odpowiadam: Sorry, ale nie mam gotówki, tylko kartę. Żul na to: Nie szkodzi, tutaj przy sklepie jest bankomat.
Ożeż kurwa jego mać, mowę mi odjęło, ale, że miałem tego dnia jakiś zajebisty humor, więc wszedłem do tego sklepu, kupiłem sobie coś chłodnego do picia i jakiś słodki pierdół oraz zimnego browara, którego dałem temu gościowi.
Nigdy byście nie zgadli co się w tym momencie stało

Awansowałem!!! Dając mu zimne piwo, usłyszałem: Pezesieee najdroższyyy!!!
Zgłoś
Kine 2013-12-20, 21:15 1
quark napisał/a:

Ja pierdole nie dość że Pan/Pani ono czy chuj wi jak to nazwać Annę Grodzką wybrali w Krakowie to jeszcze na jej cześć nadają jej nazwiskiem nazwę ulicy

Zgroza

Zgłoś
maciek24043 2013-12-20, 22:15
Scareface101 napisał/a:

Zgroza

Nie wierzę kurwa, że można być aż tak tępym, to musi być troll
Zgłoś
suckley 2013-12-20, 23:49 3
@up Dobry troll jest dobry. Tyle w temacie.
Zgłoś
Amraith 2013-12-20, 23:54 6
Scareface101 napisał/a:

Zgroza

No, no. A Ryszard Kalisz ma nawet własne miasto!
Zgłoś
Tamtaramtam 2013-12-21, 4:49
@ Pącki Żebys Ty kiedyś też na ulicy nie wylądował. Biorąc pod uwagę fakt, iż należysz do pokolenia gimbusów i emo pedałów wszystko zmierza ku temu, iż sam zostaniesz jednym z tych człeków, którzy od rana do nocy żebrzą żeby się nawalić. Ja się tam im nie dziwię bo w naszym kraju możesz mieć wszystko ale jeśli nie pasujesz do reszty złodziejskiego klanu to Cię zniszczą. Pomijam fakt, że mamy w kraju więcej urzędasów niż bezdomnych a Ci, którzy bezdomnymi są byli kiedyś urzędasami. Krótko. Walić PO Walić PIS Dyskryminować pedałów i ciapatych. Polska dla Polaków
Zgłoś
P................i 2013-12-21, 14:18 2
Tamtaramtam,
Słucham?
Popadasz w nostalgię papciu popierdoliły Ci się lata - mój rocznik za czasów gimnazjum jarał się skuterami i tabaką, podglądaliśmy dziewczynki w szatni na wfie a po szkole resztę dnia spędzaliśmy na boisku.
Do rzeczy:
80% bezdomnych straciło majątek z własnej winy. Reszta to nieszczęśliwe wypadki, na szczęście dla takich ludzi są schroniska do których typowy bezdomny pijak nie pójdzie, bo trzeba być trzeźwym. Selekcja naturalna musi być. Dlaczego traktuję ich tak a nie inaczej? Bo bezdomni nie zaczepiają ludzi, tylko zbierają puszki, złom innymi słowy walczą o przetrwanie - bo mogą zabrać Ci dom, ale nie zabiorą Ci godności. A taki kloszard? Siedzi na plantach i śmierdzi licząc na litość... Do piachu Ewentualnie gdyby był głodny, poprosiłby o bułkę, a nie o bilon - ale taki woli zeżreć w śmietniku bo nie będzie marnował cennej waluty, za którą się urżnie. Kto wie, może kiedyś też wyląduję na ulicy - ale uwierz, naprawdę są o wiele lepsze metody egzystencji niż żulerka o zeta na zmywacz do paznokci.
PS. I nie trzeba być złodziejem żeby żyć na poziomie w tym skurwiałym lewackim ustroju - trza być sprytnym
Zgłoś
uladrakula 2013-12-21, 17:58
@Pącki, kurwa, a skąd Ty możesz wiedzieć z jakich powodów stracił majątek człowiek któremu akurat każesz spierdalać? Mnie rodzice nauczyli, że nigdy nie wiesz wszystkiego o drugiej osobie, dlatego trzeba się wzajemnie szanować. Tak na wszelki wypadek. No chyba, że tylko mnie wkurwia to jacy ludzie są chujowi dla innych. Na ulicach i w tramwajach same buraki z nosami tak, kurwa, wysoko zadartymi, że ja pierdolę, jebane zapatrzone w siebie ponuraki

Poproszę maść na ból dupy, bo się wkurwiłam
Zgłoś
s................s 2013-12-21, 19:08 2
Jak zwykle w komentarzach jak i w samej treści tematu sranie w porcelanie i nic co warto by wrzucać na forum, bo ani śmieszne, ani błyskotliwe. Wrzucanie każdej zabawnej riposty z facebooka trochę zaśmieca ten portal... no ale skoro 250 osób uważa inaczej... cóż. Fuzja z kwejkiem i innymi zobowiązuje.

A jeśli ktoś chce dostać wpierdol w Krakowie, polecam stare miasto w weekend po 0:00, zwłaszcza okolice ulicy Sławkowskiej, ponadto Kurdwanów, Kozłówek i nieśmertelną Nową Hutę, chociaż w tej ostatniej już jest trochę bezpieczniej - z racji złej sławy, sporo patroli. Głównie mordują się tam kibole, ale to raczej między sobą. Na Kazimierzu też pełno patologii spod bandery zmurszałej cegły.
Mniej wymagającym fajterom polecam Azory, bo pełno tam podstarzałych menelów i chyba nawet psy i koty mają tam średnio po 12 lat i są bezdomne.
Zgłoś
uladrakula 2013-12-21, 19:16
sanctusdiavolos napisał/a:

A jeśli ktoś chce dostać wpierdol w Krakowie, polecam stare miasto w weekend po 0:00, zwłaszcza okolice ulicy Sławkowskiej, ponadto Kurdwanów, Kozłówek i nieśmertelną Nową Hutę, chociaż w tej ostatniej już jest trochę bezpieczniej - z racji złej sławy, sporo patroli. Głównie mordują się tam kibole, ale to raczej między sobą. Na Kazimierzu też pełno patologii spod bandery zmurszałej cegły.
Mniej wymagającym fajterom polecam Azory, bo pełno tam podstarzałych menelów i chyba nawet psy i koty mają tam średnio po 12 lat i są bezdomne.

A są tam jakieś dzielnice/miejsca, gdzie można się czuć bezpiecznie? Serio pytam, bo się nie znam, a wydawało mi się jeszcze niedawno, że chciałabym tam zamieszkać
Zgłoś
s................s 2013-12-21, 19:25 1
W czasach gdy mieszkałem w Krakowie, dobrze mi się żyło na Woli Justowskiej, niestety ceny skoczyły w górę i musiałem później się przenieść w mniej malownicze okolice. Na Krowodrzach i Bronowicach/Mydlnikach też jest w miarę w porządku. No, ale jak ktoś ma pecha, to i w niedziele w kościele mu zajebią w kask.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem