📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja osobiście lubię jeździć z tyłu autobusu...
ja też, a te pojebane rasistowskie żarty nikogo nie śmieszą, tylko idiotów, którzy są biali i nienawidzą czarnych tylko dlatego, że są inni (tylko z wyglądu)
sfiroos napisał/a:
ja też, a te pojebane rasistowskie żarty nikogo nie śmieszą, tylko idiotów, którzy są biali i nienawidzą czarnych tylko dlatego, że są inni (tylko z wyglądu)
o Kurwa...to żeś dojebał....
sfiroos napisał/a:
ty wez wypierdalaj z tego forum jak ci nie pasi
pałujcie się. sadyzm to jedno a rasizm to drugie. z braku argumentów każecie mi wypierdalać, bo wasza nienawiść jest znikąd... ,|,,
Dowcipy o rasizmie są śmieszne jeśli tylko są śmieszne. Jeśli nie są śmieszne to nie będą śmieszne. Proste.
Koleś wyluzuj - zdjęcie + napis + odrobina zdrowego rozsądku = zajebisty dowcip.
To, że śmieję się z dowcipów Murzynach, Żydach itp itd nie oznacza, że jak spotkam jakiegoś na ulicy to go obrażam, sprawdzam, czy obrzezany itd.!!!!
To z kawałów o Polakach też nie można się śmiać? Ani z tych o klerze, Kociele, Bogu, i czym tam jeszcze?
Jak coś jest smieszne, to się z tego śmieję. Światopogląd czy ideologia to jedno a poczucie humoru to drugie.
Wiec nie mieszaj tych pojęć i się nie bulwersuj, bo wrzodów dostaniesz.
To, że śmieję się z dowcipów Murzynach, Żydach itp itd nie oznacza, że jak spotkam jakiegoś na ulicy to go obrażam, sprawdzam, czy obrzezany itd.!!!!
To z kawałów o Polakach też nie można się śmiać? Ani z tych o klerze, Kociele, Bogu, i czym tam jeszcze?
Jak coś jest smieszne, to się z tego śmieję. Światopogląd czy ideologia to jedno a poczucie humoru to drugie.
Wiec nie mieszaj tych pojęć i się nie bulwersuj, bo wrzodów dostaniesz.
ja rozumiem humor itd... sam śmieję się z dowcipów uchodzących za rasistowskie, jeżeli są śmieszne, a nie pełne nienawiści, typu "czym się różni murzyn od gówna." na tym obrazku ktoś na siłę poniża murzynów. ja się nie bulwersuję, tylko wyrażam opinię, mimo że jest ona dość wulgarna.
kawały o Polakach znane w Polsce są rzadko dla nas obraźliwe. Pewnie jakby ktoś z was usłyszał te wymyślane przez anglików, rozjebałby mu nos. conajmniej. A dowcipy o klerze są zwykle trafne.
Wilczex napisał/a:
kawały o Polakach znane w Polsce są rzadko dla nas obraźliwe. Pewnie jakby ktoś z was usłyszał te wymyślane przez anglików, rozjebałby mu nos. conajmniej. A dowcipy o klerze są zwykle trafne.
a może ci się wydaje że czujesz humor- no ale zrozum tez że to jak sama nazwa wskazuje sadystyczne forum!!! a nie forum dla rÓŻowyCh FAlowanyCh pokemonów także spokojnie
A kto powiedział, że na siłę ktoś tu kogoś obraża - ktoś po prostu zobaczył książeczkę dla dzieci, obrazek mu się skojarzył, i wrzucił do netu. Ja się śmieję, bo sama bym na to nie wpadła.
a myślisz, że skąd się komuś wzięło to skojarzenie?
macie zamiar dalej się rzucać "mięsem" ? jeśli komuś o nie odpowiada niech nie patrzy
Esne napisał/a:
macie zamiar dalej się rzucać "mięsem" ? jeśli komuś o nie odpowiada niech nie patrzy
Zgadzam się w 100% .... jak się niepodoba niepatrz, niekomentuj...
sfiroos napisał/a:
A co Ty masz do Anglików, że ich poniżasz pisząc o nich z małej litery?
A tak w ogóle to zdziwię Cię robaczku, ale miałem styczność z tzw. "Polish jokes" oraz naszą emigracją na wyspach. Przykra prawda, ale te dowcipy są nie tylko śmieszne ale i prawdziwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów