18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Miejsce w autobusie
BongMan • 2015-05-26, 20:07
Z kobietą po 30-tce jest jak z miejscem siedzącym w zatłoczonym autobusie.
Jeśli jest wolna to znaczy, że coś jest z nią nie tak.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
m................m 2015-05-26, 20:15 4
Że siedział na niej jakiś jakiś żul?
Zgłoś
biglog 2015-05-26, 21:00 3
Może dlatego, że śmierdzi?
Zgłoś
m................0 2015-05-26, 21:21
Nie wydaje mi się, ale piwko dostaniesz.
Zgłoś
P................n 2015-05-27, 0:02
w tym może być prawda
Zgłoś
Gizmolka 2015-05-27, 1:11
Że jest obsikana, obrzygana, lub śmierdzi? Ew. ktoś gumę na niej przykleił.

A ten kawał to był z facetem

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
binladden 2015-05-27, 14:35 9
Czasami jest tak, że na miejscu obok siedzi jakiś śmierdzący skurwiel ale nie wiem jak to dopasować do tej analogii
Zgłoś
z................x 2015-05-27, 15:47 8
baba bez bolca dostaje pierdolca. niestety tak, jeśli nikt jej jeszcze nie wyhaczył, to pewnie coś jej dolega. jeśli wygląda przyzwoicie to pewnie popierdolona. z facetami jest inaczej, bo inaczej się starzeją. mężczyzna jeśli jest zadbany, ma dobrą pracę, nie zapierdala na budowie, itd. nie starzeje się mniej więcej do 40. i do tego czasu może wziąć sobie kobietę młodszą o 10 - 15 lat i nie będzie w tym nic dziwnego. kobiety tymczasem mają czas na zamążpójście maks do 30. jesli się nie uda, to zostają koty.
Zgłoś
javal 2015-05-27, 15:55 7
Jak zwykle wypowiedzi ekspertów z podstawówki .

A ja znam dziewczynę (siostra kumpla) która ma 29, nie jest brzydka jest dentystką i to uznaną więc i zarabia ładnie a do tej pory nikogo nie miała....powód? Zawsze byłą kujonem i wtedy nie miała czasu a teraz jest po prostu nieśmiała a z czasem coraz trudniej bo coraz mniej nowych ludzi się poznaje.
Zgłoś
z................x 2015-05-27, 16:06 4
@javal

no to właśnie jest popierdolona. to, że nie potrafiła pogodzić studiów z życiem prywatnym ma świadczyć o normalności? chyba nie. znam kilku lekarzy, farmaceutów i jakoś każdy z nich znajduje czas na to żeby kogoś poznać, z kimś się spotykać. teraz będzie jej już tylko coraz trudniej.
Zgłoś
Loaloa 2015-05-27, 16:37 1
No chyba, że świeżo upieczona wdowa.
Zgłoś
P................n 2015-05-27, 17:24
jest też opcja, która mi osobiście odpowiada, kobieta przez długie lata żyła w związku z jednym facetem przekładając ślub, niestety związek sie rozpadł...eee też mało prawdopodobne, ale taka rozwódka bez dziecka to nawet łakomy kąsek
Zgłoś
Gluik 2015-05-27, 17:35
To nie jest śmieszne tylko oczywiste....
Zgłoś
Rxx 2015-05-27, 17:45
Znając moje szczęście to tylko taka mi zostanie.
Zgłoś
cyslaw 2015-05-27, 18:15 2
binladden napisał/a:

Czasami jest tak, że na miejscu obok siedzi jakiś śmierdzący skurwiel ale nie wiem jak to dopasować do tej analogii

Ma bachora z poprzedniego związku?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów