Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja gdybym żył w takim syfie to miał bym buty zawiązane na maksa, przygotowane do spierdalania.
Ja zawsze scroluje, bo to juz nudne.
Skad Wy bierzecie te ciapawskie gowna. Ile mozna ogladac to samo. Albo lanie po lapach albo pizdoskutery, albo inne wymierzanie kar ciapakowskim debilom. Przeciez oni wszyscy wygladaja, jak jeden chuj. Czemu Sadistic nie oznacza tych filmikow: juz bylo.
A chuj Nas obchodzą twoje gorzkie żale !
A i jak się nie podoba na czcigodnym Sadolu, to wyscroluj się z niego na dobre.
Skad Wy bierzecie te ciapawskie gowna. Ile mozna ogladac to samo. Albo lanie po lapach albo pizdoskutery, albo inne wymierzanie kar ciapakowskim debilom. Przeciez oni wszyscy wygladaja, jak jeden chuj. Czemu Sadistic nie oznacza tych filmikow: juz bylo.
wyloguj się
[ Dodano: 2024-11-26, 11:57 ]
Zawsze jak oglądam filmiki z tych "ciemnych" krajów to zastanawia mnie czemu wszyscy zapierdalają w klapkach.
Ja gdybym żył w takim syfie to miał bym buty zawiązane na maksa, przygotowane do spierdalania.
kiedyś chyba o tym cejrowski wspominał ze bardzo wysoka wilgotnosc i temperatura powodują ze nogi sie strasznie pocą i grzyb sie robi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów