Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Póki jest ekonomiczne paląc niecałe 6l/100km, wygodne, naprawa kosztuje grosze zważywszy na dużą ilość dostępnych części na rynku, wytrzymałe, bezpieczne, a dziewczyny ściągają majtki na jego widok, to może to być nawet wóz dla całego towarzystwa LGBT, I don't give a God damn shit 'bout it!
Czy Twój super męski wóz może pochwalić się choć jednym z w/w atutów? Doubt it.
ale to jest nadal pedalskie ałdi na częściach vw w cenie mercedesa
Póki jest ekonomiczne paląc niecałe 6l/100km, wygodne, naprawa kosztuje grosze zważywszy na dużą ilość dostępnych części na rynku, wytrzymałe, bezpieczne, a dziewczyny ściągają majtki na jego widok, to może to być nawet wóz dla całego towarzystwa LGBT, I don't give a God damn shit 'bout it!
Czy Twój super męski wóz może pochwalić się choć jednym z w/w atutów? Doubt it.
Tak, dziewczyny lecą na Audi, ale tylko te z dodatkowym chromosomem.
vw też spoko
beka z tych typów co się chwalą na motokillerze swoimi matizami i sejczokami
tylko Audi!
Chociaż na sadisticu mógłbyś nie przyznawać się do tego że jesteś gejem.
@nowynick
Chyba 1.7 CDTI, albo 1.6 TDI, nawet nie wiesz czym jeździsz, albo każdy silnik diesla to dla ciebie TDI...
Ogólnie to większość silników wysokoprężnych można określić mianem TDI więc nie kozacz, bo ni chuju nie masz pojęcia
@Autor Piszesz, że lepiej trzymać nerwy na wodzy, a cztery słowa później wybuchasz nieuzasadnioną nienawiścią do lepszego od audi producenta aut.
O kurwa, to jest dla ciebie wybuch nienawiści? To ja lepiej nic ci nie odpisuje, bo jak naprawdę wybuchnę to spod biurka nie wyjdziesz.
Ot, zwykła prowokacja.
To ja lepiej nic ci nie odpisuje, bo jak naprawdę wybuchnę to spod biurka nie wyjdziesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów