Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale marka nie nic winna że burole ją wybierają. Pełno jest buraków w Fiatach, Bełkotach, Cirtoenach i innych tworach motoryzacji...
Mam niewielkiego kompakta z silnikiem 1,7 TDI - tzw. klasyczna wiocha, odstraszacz blachar etc. etc, ALE pali to niecałe 6 l/100, staje na światłach w równym szeregu z BMW, Audi, Ferrari czy Porsche., jest przy tym kurewsko tani w utrzymaniu, no i po co mi coś więcej w warszawskich korkach?
A tak poza tym - jebać BMW, tylko Audi!
Już bardziej chujowej marki nie możesz wychwalać ?
Jakim tępym chujem trzeba być żeby przepłacać za półsportowe auto do jazdy w mieście i stać w korku za Fiatem Uno?
Mam niewielkiego kompakta z silnikiem 1,7 TDI - tzw. klasyczna wiocha, odstraszacz blachar etc. etc, ALE pali to niecałe 6 l/100, staje na światłach w równym szeregu z BMW, Audi, Ferrari czy Porsche., jest przy tym kurewsko tani w utrzymaniu, no i po co mi coś więcej w warszawskich korkach?
kup sobie wolnossącego dizla, to będzie palił jeszcze mniej;
kiedyś widziałem jak ludzie jeżdżą także poza miasto i kupują takie półsportowe auto, żeby jadąc w trasie było wygodnie i bezpiecznie
Już bardziej chujowej marki nie możesz wychwalać ?
Idź nakarmić Matiza żeby z głodu nie umarł, bo już więcej nie zamerda wycieraczka gdy zechcesz nim trochę pojeździć.
Chyba 1.7 CDTI, albo 1.6 TDI, nawet nie wiesz czym jeździsz, albo każdy silnik diesla to dla ciebie TDI...
a wiesz, że ałdi jest dla pedałów ?
Póki jest ekonomiczne paląc niecałe 6l/100km, wygodne, naprawa kosztuje grosze zważywszy na dużą ilość dostępnych części na rynku, wytrzymałe, bezpieczne, a dziewczyny ściągają majtki na jego widok, to może to być nawet wóz dla całego towarzystwa LGBT, I don't give a God damn shit 'bout it!
Czy Twój super męski wóz może pochwalić się choć jednym z w/w atutów? Doubt it.
Póki jest ekonomiczne paląc niecałe 6l/100km, wygodne, naprawa kosztuje grosze zważywszy na dużą ilość dostępnych części na rynku, wytrzymałe, bezpieczne, a dziewczyny ściągają majtki na jego widok, to może to być nawet wóz dla całego towarzystwa LGBT, I don't give a God damn shit 'bout it!
Czy Twój super męski wóz może pochwalić się choć jednym z w/w atutów? Doubt it.
A ty jeździsz bo musisz czy jeździsz bo lubisz?
Audi które pali niecałe 6l nie może być fajne... a dziewczyny i tak rozpoznają auta jedynie po kolorze.
A ty jeździsz bo musisz czy jeździsz bo lubisz?
Audi które pali niecałe 6l nie może być fajne... a dziewczyny i tak rozpoznają auta jedynie po kolorze.
Wiadomo, że poniżej 6 spadnie przy wyjątkowo ekonomicznej jeździe, głównie utrzymuje się w granicach 7-8l jeżdżąc po mieście. Poza tym silnik 2.0 TDI z 2010r jest już raczej mało wadliwy i generuje odpowiednią moc żeby jazda sprawiała przyjemność
Co do dziewczyn... nie ważne. Też bym tak sobie to tłumaczył
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów