Był już na sadolu inny gość na tej samej trasie, ale w chujowej jakości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Był już na sadolu inny gość na tej samej trasie, ale w chujowej jakości.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co jak co filmik klasa i za to piwo leci ale na miejscu tego gościa chyba bym się posrał w połowie
Ja to bym od razu przypierdolił w tą pierwszą lampę ale koleś nieźle wymiata
Ja przy pierwszych lepszych schodach bym się wyjebał i to byłby porządny materiał na sadola, ale koleś elegancko wymiata i piwko leci.
0:37 i znowu pies xd
Znajdzie się zaraz pewnie niejeden który stwierdzi, że przejedzie tą trasę szybciej w swoim E36 LPG M-Series ^^
Słychac wuwuwuwuzele w ktorejs minucie. Przepraszam, to czajnik - woda sie zagotowala...
Filmik calkiem fajny szkoda ze nic nie urwal , zadnej konczyny.
Ps Mam taka sama opone z przodu , jezeli kogos to interesuje
Shalom !
Filmik calkiem fajny szkoda ze nic nie urwal , zadnej konczyny.
Ps Mam taka sama opone z przodu , jezeli kogos to interesuje
Shalom !
@up Nie interesuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów