📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
auto ze śmietnika i jeszcze jeździ jak faja...
Dobra, popsuł golfa, ale gdzie ten drift?
Z takim podejściem to każdy użytkownik ronda jest drifterem
Z takim podejściem to każdy użytkownik ronda jest drifterem
V.A.L.A.K napisał/a:
W sumie się da... pytanie tylko po co
drift na tylnym napedzie umi kazdy debil zrób to na przednim albo na 4x4
Uprzejmie przypominamy:
Piłowanie golfa na ręcznym na rondzie to nie drift
Piłowanie golfa na ręcznym na rondzie to nie drift
Piesek22 napisał/a:
Ale komu to przeszkadza skoro robi to nocą no i jak mnie policja złapie to powiem, że wpadłem w poślizg...
No właśnie to tak nie działa - masz panować nad pojazdem, a jak nie panujesz to znaczy, że nie umiesz jeździć albo jeździsz za szybko (słynne niedostosowanie prędkości itp)
Fajnie wyjaśnione np tu:
wyborkierowcow.pl/driftowanie-na-parkingu-mandat-to-nie-wszystko-oto-k...
Tak jak my szukamy furtek na obejście przepisów, tak Policja korzysta jak może z tego co ma w tych przepisach zapisane.
Jebany odpad społeczny, jak jest debil to niech się rozpędzi i pierdolnie barana w ściane, szedłby ktoś po chodniku to cweloza nawet by nie zauważył.
sajk0 napisał/a:
Jebany odpad społeczny, jak jest debil to niech się rozpędzi i pierdolnie barana w ściane, szedłby ktoś po chodniku to cweloza nawet by nie zauważył.
Otóż to. Jebany bezmózg.
to on driftował powiadacie...?
Halman napisał/a:
też tak kiedyś kręciałem nocami na rondzie w sosnowcu zagórzu ale nie po pijaku i bez takiej obsuwy
Chyba śmigłem wpatrując się w przejeżdżające pojazdy
UrlichUrwich napisał/a:
No właśnie to tak nie działa - masz panować nad pojazdem, a jak nie panujesz to znaczy, że nie umiesz jeździć albo jeździsz za szybko (słynne niedostosowanie prędkości itp)
Fajnie wyjaśnione np tu:
Tak jak my szukamy furtek na obejście przepisów, tak Policja korzysta jak może z tego co ma w tych przepisach zapisane.
Albo po prostu jak chcesz polatać bokiem to sobie idziesz na tor a jak latasz na publicych drogach to jesteś idiotą i dobrze, że przez takich zaostrzają przepisy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów