📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego, co widzę to typy z telefonami dobrze znają gościa za kierownicą. Jeśli dobrze rozumiem, to musieli z nim ćpać, chlać, gość wpadł na pomysł, by wsiąść do Golfa i pojechać, i pewnie standardowa gadka "Stary, nie zrobisz tego" "Ja nie zrobię? Potrzymaj mi flachę". Zajebiści znajomi i zajebiści koledzy, że zamiast powstrzymać go przed zasraniem sobie życia, to stanęli w bezpiecznej odległości i wszystko nagrywali. W najlepszym wypadku prawko odebrane na kilka lat, kilkunastostysięczna grzywna, zawiasy i kupa innych nieprzyjemności, które jeszcze dekadami będą się za typem ciągnąć. A jak kierowca jest znany policji to i odsiadka. Na kumpli zawsze można liczyć. Menelski, brudny chuj do mordy typowi z Golfa jak i tym pedałom z telefonami. No i oczywiście zapłaci za każdy rozjebany znak drogowy, bo po narko / pijaku OC nie działa i płacisz za wszystko z własnej kieszeni, choćby to miało i 20.000.000 zł kosztować.
Ban1berg napisał/a:
Rondo przy kebsie u głodnego czy przed mecem?
Teraz chuja pokrecisz przy jebanie. Wpierdola tory i po sprawie.
Rondo imienia jebania Pawła drugiego.
Halman napisał/a:
za mecem koło SP9 to juz pewnie wiesz gdzie
Pamietam jak tam nie było ronda. Cyrk jak chuj:-) a teraz cudownie aż się nogi uginają haha
złotów znany z byłego szpitala psychiatrycznego szkoda że go zamkneli przydał by się
Faza driftu jest do 25-30 roku zycia. Pozniej zaczyna sie zazenowanie
mygyry napisał/a:
Cała ta banda powinna beknąć za te pojebane pomysły, jebana patologia.
A co Ty brudny lewaku masz do grupy która filmowała? Jest sprawca za kierowcą i tyle. Żal do bandy ze tak szybko przestali kręcić.
Jakim trzeba być niedojebem umysłowym żeby usiłować "driftować" przednionapędowcem, a do tego nie wyłączyć ESP... Powodzenia.
@ V.A.L.A.K
To nie drift tylko ass dragging...
@ V.A.L.A.K
To nie drift tylko ass dragging...
Kurwa golfem....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów