18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Dzisiaj koleżanka przesłała mi takie o to zdjęcia. Para kiepów - wiek około 24 lata, wjebała się w nocy zapewne po pijaku do namiotu na plaży, przez otwory które wycieli w plandece. Leżeli nago jedno na drugim. Pierdolone gównojady byli na tyle bezczelni, że po zwróceniu uwagi, że rozpierdolili namiot, odpowiedzieli, że to już jest stare i tak było. Oczywiście swoje truchła przy wychodzeniu przeciskali przez te właśnie dziury zrobione przez nich. Szkoda niestety, że nie zrobiła zdjęć ich gorszych mord, bo zapewne bym je tutaj wrzucił. Niestety spierdolili i żadnych konsekwencji z tego nie poniosą...

Zgłoś
Krak 2017-07-31, 10:43 3
Nie ma nic ładniejszego na plaży niż stada namiotów, trampolin...
Zgłoś
czerczil 2017-07-31, 11:12 2
wolal bym spac pod chmurka na plazy, niz w takim pierdolniku
Zgłoś
Radbug 2017-07-31, 11:58 17
Czyli podsumujmy. Włamali się, zniszczyli namiot wycinając w nim dziury, nie przyznali się do winy i ucekli a twoja koleżanka debilka robi zdjęcia piasku, plaży, dupy a nie twarzy? Aha...
Zgłoś
Zcarg 2017-07-31, 12:04 1
trzeba było im przyjebać a nie zdjęcie zrobić i płakać na sadolu

Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zgłoś
czarnyblack 2017-07-31, 12:34 2
Dwójka bólodupców na górze, jakbym ja był na miejscu to zapewne jedno i drugie wyłapałoby sprzęgło, a w takim wypadku koleżanka zadzwoniła, po pomoc i czekała aż ktoś przyjdzie, bo chyba nie będzie się szarpać z dwójką dojezdnych śmieci. W międzyczasie porobiła zdjęcia, a pech chciał że to ludzkie ścierwo wstało, ubrało się i poszło.
Zgłoś
Big_Booty 2017-07-31, 15:37 3
To dwa pedały ?
Zgłoś
orzeszek_swin 2017-07-31, 23:52 1
A na chuj ten namiot na plaży ??
Rezerwacja miejsc czy co ??
Skoro namiot na plaży pusty sam bym się wjebał spać
Zgłoś
Spookyy 2017-08-01, 20:55 1
Dobrze , że przeczytalem bo już myślałem , że to jakiś azyl dla uchodźców
Zgłoś
OxY 2017-08-02, 2:24 1
Do Mielna jeździ się na balety do bajki, bo dobrą muzą łupią i jest w miarę fajnie na tematycznych imprezach. Co do patologii to obecna w pełnej krasie i okazałości. Sam tam przywożę patologiczne zachowania po alkoholu jednak bez większych strat czy tam krzywd dla osób postronnych bo najczęściej cierpię ja W następnym przypadku walić w pizdę taką spierdolinę jak na zdjęciu i dodatkowo skroić z fantów na poczet strat!

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
Liton 2017-08-05, 21:31 1
Dupsko jak szafa trzydrzwiowa..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów