Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a co się stanęło tej fajnej cycatce z pierwszego ujęcia?
Zaraz zapytam, tylko niech spod prysznica wyjdzie...
Zaraz zapytam, tylko niech spod prysznica wyjdzie...
petru... tobie to schmidt co najwyzej moze wyjsc
edit,
Ja jebe, straż wodna, tych z rowerka wodnego powinna zawinąć w kapoki i na dno...
dopóki tej piździe otwierającej kompilacje rekin nie ujebie nogi w kolanie, nikt mi kurwa nie wmówi, że ona ma gorszy dzień niż ja.
edit,
Ja jebe, straż wodna, tych z rowerka wodnego powinna zawinąć w kapoki i na dno...
powodzenia miszczu-widać używasz 100% swojego iq.czyli jakies 8
moze jemu stary zakladal kopok z worka z piaskiem?
a dziś mentalny czarnuchu nauczę cię nowego słowa
google.com/search?q=kapok&sxsrf=ALeKk013itRcr1kiO8cDvZwbpYh5xy3S8g...
a dziś mentalny czarnuchu nauczę cię nowego słowa
nauczę cię końska spierdolino- że :czytaj uważnie końska spierdolino. że kapok.(czytasz uważnie końska spierdolino?)powoduje utrzymanie ciała na powierzchni wody(nie śpij końska spierdolino!) wiec nie udało ci się zdać do klasy drugiej szkoły podstawowej.przykro mi- przyjdź jutro z rodzicami.
nauczę cię końska spierdolino- że :czytaj uważnie końska spierdolino. że kapok.(czytasz uważnie końska spierdolino?)powoduje utrzymanie ciała na powierzchni wody(nie śpij końska spierdolino!) wiec nie udało ci się zdać do klasy drugiej szkoły podstawowej.przykro mi- przyjdź jutro z rodzicami.
bo to kurwa ołowiane kapoki radzieckiej prodkucji były i co teraz mamejo?
bo to kurwa ołowiane kapoki radzieckiej prodkucji były i co teraz mamejo?
nie pytałem w czym cię stary kąpał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów