📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
sqnk napisał/a:
dzieciaki jak pieknie wybrechaly nadzianego goscia hehe
Co zrobiły?!
A tak na marginesie- Ty wierzysz w to, że koleś nadział się odbytem na tak długi pręt i spokojnie sam wstał z niego, obejrzał siedzisko i dalej stoi na scenie?
wybrechaly = wysmialy nie wiem jak sie mowi na podlasiu ps wierze ze to sie stalo nie raz na harda zagladalem..
sqnk napisał/a:
wybrechaly = wysmialy nie wiem jak sie mowi na podlasiu ps wierze ze to sie stalo nie raz na harda zagladalem..
Gwoli ścisłości młody padawanie.
Wybrechtały.
Wybrechały tak jak twierdzisz to od brechy chyba?
A co to jest brecha to się wujka googla zapytaj.
ty mnie nie ucz jak mam zyc co to kurwa jest nauka polskiego z TVp? i nie cwaniaczkuj bo mozesz spasc placami na ta breche
@up
Ale chłop ma rację. Dowiedz się znaczenia słów, których używasz bo na idiotę się kreujesz w ten sposób.
Ale chłop ma rację. Dowiedz się znaczenia słów, których używasz bo na idiotę się kreujesz w ten sposób.
Co to za music w tle na początku?
A tak na marginesie- Ty wierzysz w to, że koleś nadział się odbytem na tak długi pręt i spokojnie sam wstał z niego, obejrzał siedzisko i dalej stoi na scenie?
Bo to pewnie pedał i tyle - znaczy zwyczajny, poza tym nie stał na scenie tylko złaził w szoku pourazowym na sztywnych girach. Grymas twarzy nie kłamie.
zwierzak30 napisał/a:
młody padawanie.
Powinno być "patafianie"
panar3 napisał/a:
złaził w szoku pourazowym na sztywnych girach. Grymas twarzy nie kłamie.
To są gotowe krzesełka ze sklepów dla "magików", już nie raz o tym było.
BARDZO Ciężki wypadek "nadzianego"... Jak pracowałem w stoczni, to ludzie spawali sobie siedziska pod tyłek. Jeden zrobił sobie właśnie taki stołek z jedną nogą... i wbiła mu się w tyłek. ledwo przeżył! kiszka uszkodzona fest!
Taki wypadek to w 100% prawda.
sadol w pigulce
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów