📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
helix, ogólnie rejestracje EZG
do PolishboyPN
ta jebac mielno i to dresiarstwo ale wlasnie na drugim biegunie jest hel ze swoimi ciotowatymi bananami...
wiec hel tez jebac!w ogole wszystko jebac.
ta jebac mielno i to dresiarstwo ale wlasnie na drugim biegunie jest hel ze swoimi ciotowatymi bananami...
wiec hel tez jebac!w ogole wszystko jebac.
prawdziwa wojna to sie toczyła gdzie indziej, w CYMBERGAJA! posłuchajcie dokładnie tego filmu!
Fumar to nie ziemia sieje takich kretynów tylko niby prawdziwi faceci a tępe, plastikowe, różowe tapeciary takich rodzą (niestety) the end
Jangcy napisał/a:
to powiedz mu że bażanty sa pod ochroną.
"Samiec łowny z okresem polowań: od 1 października do końca lutego. Samica wyłącznie na terenach Ośrodków Hodowli Zwierzyny (OHZ), gdzie prowadzi się wolierową hodowlę bażanta od 1 października do 31 stycznia."
Więc wybacz ale jego ojciec może sobie polować na "chronionego" bażanta.
Mielno, Hel czy inne miejsce na świecie, wszędzie znajdą się popierdoleńcy, tak to kozaki bo w grupce, a tak to spierdalają.
ale szalona bójka, prawdziwi twardziele, myślałem że nigdy się nie skończy...
Co to za bicie!!! Niema takiego bicia!!! Synek....!!!
A zamiast goń go powinien powiedzieć tak jak się mówi do psa! BIERZ GO!!!
A zamiast goń go powinien powiedzieć tak jak się mówi do psa! BIERZ GO!!!
ależ awanturaaaa
AT !!
Najlepszy był koniec... "polonezem kurwa polonezem".
Polska policja
PolishboyPN napisał/a:
haha jebac mielno i jebać dresów porządni obywatele klasy wyższej jeżdżą na Hel kurwa
tam to raczej cioty jezdza przekonane ze sa "wyzszej klasy", a sa jebanymi zapatrzonymi w siebie ciotami. spac pojda o 19 jak sie melanz przeciagnie to o 21, a potem ida od rana na plaze pokazac sie ze swoimi ubraniami z croppai ajfonem. i mysla ze jak pojada na chalupy za kase tatusia to sa kims. a sa jebanymi zerami zdziadzialymiw wieku lat 16. mielno jest dla mlodych ludzi ktorzy jada sie bawic, a chalupy dla starych ludzi ktorzy maja zone, dzieci, dobra prace, niezly samochod, wyszaleli sie w zyciu i teraz chca sobie odpoczac od obowiazkow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów